Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două calificări în playoff au fost rezolvate în aceeaşi seară din NHL, în decurs de o oră şi jumătate

Două calificări în playoff au fost rezolvate în aceeaşi seară din NHL, în decurs de o oră şi jumătate

NHL

Comentarii

Înfângerea lui St. Louis Blues (3-4 cu Chicago) venită cu doar 8,5 secunde înainte de final, le-a asigurat lui L.A. Kings un loc printre primele 8 echipe din conferinţa de Vest.

Iar peste câteva zeci de minute, într-un meci transmis în direct de Telekom Sport, Anaheim Ducks au învins Minnesota Wild cu 3-1 şi şi-au asigurat matematic prezenţa în playoff pentru al 6-lea sezon consecutiv.

Ultima săptămână a sezonului regulat din NHL a continuat conform aşteptărilor, cu tensiune maximă şi cu partide dramatice decise în ultimele secunde. La Anaheim, Ducks au fost conduşi de Minnesota Wild cu 1-0, dar au dat dovadă de maturitate şi experienţă şi au întors soarta meciului în ultimele 4 minute.

Ondrej Kase a marcat golul victoriei pentru echipa californiană, care a ajuns la 97 de puncte în clasamentul diviziei Pacific şi poate spera chiar la poziţia a doua, deţinută de San Jose Sharks, de care îi mai desparte un singur punct, cu două meciuri rămase de jucat.

Vineri dimineaţă, de la ora 02.00, Telekom Sport transmite în direct cel mai tare meci al finalului de sezon din NHL. Liderul diviziei Metropolitan, Washington Capitals, primeşte vizita celei mai bune echipe din confeinţa de Vest, Nashville Predators.

 

Afla mai multe despre: anaheimminnesotanhltelekom 

viewscnt
Articole similare