Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două cluburi de top au pus banii pe masă. Starul Galatei, oferte de 13 milioane de euro! ULTIMA ORĂ

Două cluburi de top au pus banii pe masă. Starul Galatei, oferte de 13 milioane de euro! ULTIMA ORĂ

Campionate

Comentarii

Două cluburi de topd in Europa au pus banii pe masă pentru starul Galatei, transferat în vară, alături de Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău. Inter şi Borussia Dortmund au făcut oferte de 13 milioane de euro, cumulat, pentru a-l transfera pe Berkan Kutlu (23 de ani), jucătorul pe care Galatasaray l-a cumpărat de la Alanyaspor.

Două cluburi de top au pus banii pe masă. Starul Galatei, oferte de 13 milioane de euro! ULTIMA ORĂ

Galatasaray a făcut, în vară, investiţii de viitor. Echipa antrenată de Fatih Terim a transferat mai mulţi jucători tineri cu potenţial, printre care şi Alexandru Cicâldău (24 de ani) şi Olimpiu Moruţan (22 de ani). Printre ei, Galata l-a adus şi pe Berkan Kutlu, fotbalist pe care a plătit cinci milioane de euro pentru a-l lua de la Alanyaspor.

Sporx scrie că, înainte de a ajunge la Galatasaray, două cluburi de top din Europa au făcut oferte pentru a-l lua. Este vorba despre Inter, care a pus pe masă cinci milioane de euro, şi Borussia Dortmund, care a oferit opt milioane de euro. Cumulat, cele două au oferit 13 milioane de euro pentru starul ajuns la Galatasaray.

Simone Inzaghi, antrenorul lui Inter, îl place foarte mult pe Berkan Kutlu, dar n-a reuşit să-l ia de la Alanyaspor, în ciuda ofertei făcute şi a discuţiilor pe care CEO-ul clubului, Bepe Marotta, şi directorul sportiv Ausilio, le-au purtat cu oficialii turci.

Galatasaray a plătit patru milioane de euro pentru transferul lui Berkan Kutlu de la Alanyaspor, într-o vară în care i-a achiziţionat, printre alţii, şi pe Olimpiu Moruţan de la FCSB, în schimbul a 3,5 milioane de euro, dar şi pe Alexandru Cicâldău de la U Craiova, cu 6,5 milioane de euro.

  • 5 - cinci milioane de euro este cota de piaţă a lui Berkan Kutlu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: interdortmundoferteberskan kutlugalatasaray 

viewscnt
Articole similare