Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două cluburi uriaşe din Europa se bat pentru semnătura unui puşti român. Ce stă în calea transferului

Două cluburi uriaşe din Europa se bat pentru semnătura unui puşti român. Ce stă în calea transferului
Comentarii

Un jucător de la naţionala U16 a României este foarte aproape să semneze cu o echipă de top din Europa. Fundaşul Radu Drăguşin este urmărit cu mare atenţie de Juventus şi de PSG.

Fotbalistul este legitimat la Sport Regal Bucureşti, unde Florin Răducioiu este director tehnic. Ţinând cont de trecutul fostului internaţional, Radu Drăguşin ar putea avea poarta deschisă către campionatul din Italia.

Coform jurnaliştilor italieni, fundaşul este monitorizat de mai multă vreme de Juventus, iar ”Bătrâna Doamnă” e gata să-l transfere, atât că mutarea a intrat în impas, după ce oficialii lui Juventus au aflat de problemele din jurul puştiului.

Dan Drăguşin, tatăl acestuia a fost suspendat pe viaţă de către Federaţia Română de Volei, după ce, în 2015, fiind managerul echipei de volei al echipei Dinamo a făcut un scandal uriaş la un meci disputat la Caransebeş. Atunci, martorii spun că oficialul din Ştefan cel Mare s-a certat cu toată lumea, a făcut scandal, a sărit să bată spectatorii prezenţi în sală şi a fost dus încătuşat la poliţie, fiind ulterior eliberat.

Mai mult, deşi Radu Drăguşin nu are semnat niciun contract cu vreun agent, Florin Manea, încercă să se implice în pe perfectarea mutării la Juventus. Italienii au aflat însă şi de problemele pe care Manea le-a avut în 2004, când a fost arestat în Statele Unite ale Americii. La vremea respectivă împotriva lui Manea au fost formulate patru capete de acuzare pentru utilizare de carduri de credit false, trei capete de acuzare pentru uzurpare de identitate, fiind, de asemenea, acuzat de conspiraţie la comiterea de falsuri.

Florin  Manea achiziţionase dintr-un lanţ de magazine din SUA bonuri de cumpărături în valoare de 1.500 de dolari folosind carduri de credit false. El susţinea că este italian, şi că dorea să-i facă un cadou soţiei sale. Ulterior, bonurile au fost schimbate în bani gheaţă şi bunuri.

Afla mai multe despre: juventuspsgbatrana doamnaeuroparadu dragusin 

viewscnt
Articole similare