Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două decizii luate de FRF, criticate: "Nu ştiu ce ne trebuia nouă asta. Şi tâmpenia cu Supercupa României la New York"

Două decizii luate de FRF, criticate: "Nu ştiu ce ne trebuia nouă asta. Şi tâmpenia cu Supercupa României la New York"
Comentarii

Fostul portar al naţionalei României, Florin Prunea, a criticat din nou deciziile luate de Federaţia Română de Fotbal. El nu e de acord cu amicalul împotriva Angliei şi nici cu disputarea Supercupei României în străinătate.

Prunea, surprins de deciziile lui Burleanu

Florin Prunea, un critic aprig al administraţiei Burleanu la FRF, nu a fost de acord cu două dintre ultimele decizii luate. Fostul fotbalistul nu a înţeles de ce naţionala României de fotbal va disputa un amical cu Anglia, înainte ca adversarii noştri de duminică să înceapă aventura de la EURO. 

Afirmaţiile lui Prunea vin după ce naţionala lui Mirel Rădoi a pierdut în faţa Georgiei, scor 2-1: "Nu ştiu ce ne trebuia nouă, că şi aici e de discutat, meciul ăsta cu Anglia. Noi, pe final de sezon, cu jucători obosiţi, accidentaţi... Uitaţi-vă cum pică pe capete la antrenamentele echipei naţionale. Păi, nouă meci cu Anglia ne trebuia la finalul sezonului?", a declarat Florin Prunea pentru Telekom Sport. 

Pe finalul lunii trecute, preşedintele FRF a anunţat că Supercupa României se va muta în străinătate, în Italia, Germania, Spania, Marea Britanie, Statele Unite sau Moldova.

"Şi tâmpenia asta cu Supercupa României la New York. Băi, fraţilor, puneţi mâna şi faceţi echipa naţională de care românii de afară să fie mândri. Terminaţi cu bazaconiile astea şi cu prostiile astea! Numai imagine şi numai buzunarele voastre. Lumea s-a săturat. Supercupa României la New York, hai că asta e ultima!", a mai spus Prunea. 

Afla mai multe despre: frfmirel radoianglia romaniasupercupa romaniei 

viewscnt
Articole similare