Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două echipe de top se bat pentru Răzvan Marin! Lyon are prim-planul: ”Juninho s-a îndrăgostit de el”

Două echipe de top se bat pentru Răzvan Marin! Lyon are prim-planul: ”Juninho s-a îndrăgostit de el”

Transferuri

Comentarii

Răzvan Marin este dorit insistent în urma unui sezon excepţional în Italia, cu AC Milan şi Lyon luptându-se pentru serviciile românului.

Răzvan Marin a impresionat pe perioada împrumutul său la Cagliari, iar odată cu activarea clauzei de cumpărare a românului, clubul italian va face un profit de pe urma sa. Formaţia care a terminat sezonul în Serie A pe poziţia a 16-a îl va achiziţiona pe acesta cu aproximativ 10 milioane de euro, urmând să îl vândă aproape instant pentru mai mult.

Echipele cele mai interesate par a fi AC Milan şi Lyon. Presa franceză notează că Juninho, fostul jucător şi directorul sportiv al lui Olympique, s-a ”îndrăgostit” de jucător şi ar fi făcut deja o ofertă din partea clubului pentru acesta. De cealaltă parte, interesul lui AC Milan a fost bine documentat în ultimele săptămâni, deşi acesta s-ar fi liniştit deocamdată.

Două echipe de top se bat pentru Răzvan Marin!

”Oficialii lui Lyon i-ar fi oferit lui Cagliari 15 milioane de euro pentru serviciile internaţionalului român Razvan Marin. Se spune că Juninho s-a îndrăgostit de mijlocaşul de 25 de ani împrumutat de la Ajax Amsterdam.

Autor al unui sezon puternic în Italia, cu 39 de jocuri jucate în toate competiţiile şi trei goluri marcate, alături de şase pase decisive oferite, Razvan Marin ar fi în mod clar una dintre priorităţile echipei franceze în timpul acestei perioade de mercato. Liderii lui Olympique Lyon au făcut deja o propunere.

Aceştia i-ar fi oferit lui Cagliari 15 milioane de euro, o primă ofertă refuzată de clubul din Serie A. Italienii intenţionează să tragă de timp pentru a obţine o sumă mai importantă pentru ”tricolor”, ştiind foarte bine că sunt multe formaţii interesate de fostul jucător al Standard Liege. Mai mult, şi conducătorii lui AC Milan ar fi pe urmele lui Răzvan Marin”, scriu cei de la football.fr.

Afla mai multe despre: răzvan marintransfer răzvan marincagliarimilanlyon 

viewscnt
Articole similare