Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două echipe din Premier League vor să-l "fure" pe Rudiger de la Chelsea. Fundaşul de fier al lui Tuchel rămâne liber de contract

Două echipe din Premier League vor să-l "fure" pe Rudiger de la Chelsea. Fundaşul de fier al lui Tuchel rămâne liber de contract

Chelsea

Comentarii

Antonio Rudiger (28 de ani), unul dintre cei mai în formă fundaşi centrali din Europa, e la mare căutare având în vedere că rămâne liber de contract în vara lui 2022 şi nu a ajuns, încă, la un acord pentru prelungirea cu Chelsea.

Două echipe din Premier League vor să-l "fure" pe Rudiger de la Chelsea

Sub comanda lui Tuchel, Rudiger a devenit unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din lume şi a ajutat-o pe Chelsea să câştige Liga Campionilor şi Supercupa Europei. Situaţia sa contractuală poate fi speculată, având în vedere că acesta se află în ultimele luni de contract pe Stamford Bridge.

Potrivit site-ului fichajes.net, Antonio Rudiger, fundaş cumpărat de Chelsea de la AS Roma, e dorit de două echipe mari din Premier League în cazul în care va rămâne liber de contract. Din ianuarie 2022, Rudiger va putea semna cu orice club doreşte pentru că va intra în ultimele şase luni de contract cu Chelsea. Sursa citată scrie că Tottenham şi Manchester City sunt foarte atente la situaţia lui Rudiger.

City îl vrea pe Rudiger pentru a mai avea o opţiune în centrul apărării, având în vedere că nivelul lui Nathan Ake nu e unul ridicat în acest moment, în timp ce Spurs îl are pe Fabio Paratici în conducere, un specialist al transferurilor de jucători aflaţi în ultimele luni de contract, aşa cum o făcea când era la Juventus.

De Rudiger s-au mai interesat Real Madrid şi PSG, însă se pare că viitorul său e legat tot de Premier League.

Antonio Rudiger a jucat 12 meciuri, a marcat un gol şi a livrat o pasă de gol în toate competiţiile acestui sezon alături de Chelsea.

  • 35 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Antonio Rudiger în prezent, potrivit specialiştilor de la tranfermarkt.com

Afla mai multe despre: rudigerchelseacontractmanchester citytottenhampremier league 

viewscnt
Articole similare