Experiențe împreună.
You are here:

Două echipe nu vor participa la primul turneu al Ligii Naţionale de handbal feminin din cauza COVID-19

Două echipe nu vor participa la primul turneu al Ligii Naţionale de handbal feminin din cauza COVID-19

Handbal

Comentarii

Preşedintele FR Handbal, Alexandru Dedu, a declarat marţi, pentru News.ro, cu o zi înaintea debutului Ligii Naţionale feminine, la turneul de la Ploieşti, că echipele HC Zalău şi ACS Chişineu Criş nu vor participa, având testări pozitive la Covid-19 în loturi.

”Au anunţat neparticiparea pe motive de Covid-19, ca atare meciurile Minaur Baia Mare şi ACS – Universitatea Cluj nu se vor juca. Nu au sosit încă toate testele, iar ce am primit până acum, adică CSM Bucureşti şi CSM Slatina, sunt în regulă. Astăzi va fi o şedinţă tehnică, iar mâine încă una. Nu vor exista amânări pe motive de Covid-19”, a declarat Alexandru Dedu.

În această situaţie şi conform regulamentului, HC Zalău şi ACS Chişineu Crişar urma să piardă meciurile cu 0-10.

O altă echipă cu testări pozitive în lot ar fi Activ Ploieşti, dar ar urma să se prezinte la turneu doar cu jucătoarele care au rezultate negative.  

Cu excepţia celor două meciuri care nu se vor juca, programul la turneul de la Ploieşti, din 14-15 octombrie, este următorul: Rapid Bucureşti – CSM Slatina, CSM Galaţi – Gloria Bistriţa, Gloria Buzău – CSM Bucureşti (14 octombrie), respectiv Dacia Mioveni – Măgura Cisnădie, Activ Ploieşti – Dunărea Brăila şi SCM Craiova – SCM Râmnicu Vâlcea (15 octombrie).

 

viewscnt
Articole similare
De ce nu a ajuns Mircea Lucescu la nationala? Informatii de culise. Cine nu l-a dorit