Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două lovituri încercate de CFR! Un star din apărarea FCSB-ului şi un campion european, doriţi de Dan Petrescu. Ambii fotbalişti au mai trecut prin Gruia

Două lovituri încercate de CFR! Un star din apărarea FCSB-ului şi un campion european, doriţi de Dan Petrescu. Ambii fotbalişti au mai trecut prin Gruia

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a revenit la CFR şi a încercat să aducă doi noi fotbalişti înapoi la club.

Preferinţa lui Dan Petrescu de a se baza pe veterani este bine cunoscută. Chiar antrenorul CFR-ului a recunoscut în mai multe rânduri că este un adept al folosirii jucătorilor aflaţi pe final de carieră, întrucât consideră experienţa un atu foarte important, mai ales în fotbalul românesc.

Astfel, tehnicianul de abia revenit în Gruia a încercat să aducă doi veterani în adevăratul sens al cuvântului. Portughezul Beto, 39 de ani, şi brazilianul Vinicius, 37 de ani, au fost doriţi înapoi în Gruia de ”Bursuc”, anunţă GSP.

Ambii fotbalişti au mai trecut pe la CFR şi au avut sucecs. Dacă Beto a jucat doar un an la Cluj, în sezonul 2011/2012, câştigând campionatul, Vinicius a petrecut patru ani la club şi a părăsit formaţia odată cu venirea lui Şumudică, în vara acestui an.

Două lovituri încercate de CFR!

Petrescu a recunoscut că nu i-ar fi dat drumul brazilianului dacă încă se afla la conducerea campioanei. ”Dacă aş mai fi fost eu în club, Vinicius nu ar fi plecat niciodată!”, spunea ”Bursucul”, în cadrul conferinţei de presă în care a fost prezentat.

Astfel, ardelenii s-au interesat de readucerea cvadruplului campion al României, însă Gigi Becali nici nu a vrut să audă, întrucât este de părere că Vinicius este un jucător important la FCSB şi un transfer foarte reuşit.

De cealaltă parte, Beto a fost dorit înapoi la Cluj după nouă ani. Portarul fusese împrumutat de Porto în Gruia în sezonul 2011/2012, iar Petrescu îl vedea ca înlocuitorul perfect pentru Arlauskis, fotbalist care avea o strânsă legătură cu fosta conducere şi care urmează să se despartă de CFR.

Liber de contract din iulie şi fără să mai fi jucat din mai, Beto a petrecut ultimelul sezon la Leixoes şi Farense, în primele două ligi portugheze. Deşi Petrescu a încercat să îl ademenească la Cluj, portarul cu 16 apariţii pentru naţionala Portugaliei a refuzat propunerea, fiind pe pasul de a se retrage din sport, la aproape 40 de ani.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescubetovinicius 

viewscnt
Articole similare