Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două lovituri într-o singură zi pentru Everton. James Rodriguez şi Allan fac vizita medicală la "caramele"

Două lovituri într-o singură zi pentru Everton. James Rodriguez şi Allan fac vizita medicală la "caramele"
Comentarii

James Rodriguez şi Allan au ajuns la Everton şi vor face vizita medicală înainte de a fi prezentaţi oficial de echipa pregătită de Carlo Ancelotti.

Oficialii lui Everton au ajuns la un acord cu Real Madrid pentru transferul mijlocaşului ofensiv James Rodriguez care urmează să semneze un contract valabil pentru următoarele trei sezoane, iar Real Madrid va încasa suma de 20 de milioane de euro, la care se adaugă alte bonusuri în valoare de 5 milioane de euro.

Internaţionalul columbian se va reuni cu Carlo Ancelotti pentru a treia oară în carieră după ce a mai jucat sub comanda acestuia la Real Madrid şi la Bayern Munich.

James Rodriguez a ajuns pe Santiago Bernabeu în 2014 de la Monaco în schimbul sumei de 75 milioane de euro. A fost prezent în 125 de partide, a marcat de 37 de ori şi a oferit 42 de pase decisive.

  • James Rodriguez este cotat de Transfermarkt la 32 milioane de euro.

Conform preşedintelui lui Napoli Aurelio De Laurentiis, Allan şi-a luat deja rămas bun de la colegii de echipă încă din weekend şi a zburat miercuri spre Liverpool. Everton urmează sa plătească pentru brazilian suma de 25 de milioane, iar în contract sunt trecute şi bonusuri în valoare de 3 milioane de euro.

Allan a ajuns la Napoli în vara lui 2015, de la Udinese în schimbul sumei de 11,5 milioane de euro. A îmbrăcat tricoul lui Napoli în 212 partide, a marcat 12 goluri şi a oferit 17 pase decisive.

  • Conform Transfermarkt, Allan are o cotă de piaţă de 28 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: everton 

viewscnt
Articole similare