Experiențe împreună.
You are here:

Două lovituri MEMORABILE pentru Mutu la FCU Craiova. Oltenii îşi fac echipă de top şi transferă de la un club din cupele europene

Două lovituri MEMORABILE pentru Mutu la FCU Craiova. Oltenii îşi fac echipă de top şi transferă de la un club din cupele europene

FC U Craiova

Comentarii

FCU Craiova 1948 a promovat în Liga I, l-a adus pe Adrian Mutu antrenor, în locul lui Eugen Trică, iar acum pregăteşte şi două transferuri foarte tari.

FCU Craiova 1948 şi-a asigurat prezenţa în Liga I, iar în ultima lună, a dat o lovitură importantă şi pe banca tehnică. Oltenii au reuşit să-l convingă pe Adrian Mutu să nu mai continue pe banca naţionalei României de tineret şi să preia echipă de la Eugen Trică, antrenorul care a promovat clubul lui Adrian Mititelu atât în Liga a II-a, cât şi în Liga I.

Odată cu venirea lui Adrian Mutu pe banca tehnică, FCU Craiova 1948 a efectuat şi un prim transfer. Juan Bauza, de la Csikszereda, a semnat cu oltenii, iar acum urmează alte două transferuri spectaculoase pentru Liga I.

Două lovituri pentru Mutu la FCU Craiova. Oltenii îşi fac echipă de top şi transferă de la un club din cupele europene

Christoph Schosswendter şi Michael Madl sunt fundaşi centrali şi au făcut pereche în defensiva Austriei Viena în sezonul recent încheiat, echipă alături de care au reuşit calificarea în preliminariile Conference League. Schosswendter are mare experienţă în fotbalul austriac, având în CV echipe precum Rapid Viena, Admira Wacker, Austria Viena, Altach sau FC Lustenau, iar în stagiunea recent încheiată a bifat un gol şi trei pase decisive în cele 24 de meciuri jucate pentru Admira şi pentru Austria Viena.

De partea cealaltă, Michael Madl a prins doar 12 partide şi a mai jucat în trecut la FC Wacker, la Sturm Graz şi Fulham. Acum, cei doi fundaşi centrali îşi vor încheia contractele, la finalul lunii, şi nu vor mai continua la Austria Viena, astfel că FCU Craiova 1948 a demarat negocierile pentru a-i convinge să vină în Liga I.

  • În vârstă de 32 de ani, Schösswendter este cotat la 350 de mii de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • Michael Madl are 33 de ani şi valorează 250 de mii de euro pe transfermarkt.com

viewscnt
Articole similare
Simona Halep nu suferă deloc după despărțirea de Darren Cahill. Ce face tenismena...