Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două mari probleme pentru FCSB. ”Atunci au început să apară. Acolo trebuie să găsească”. Chiricheş, regretat. ”Experienţă uriaşă | EXCLUSIV

Două mari probleme pentru FCSB. ”Atunci au început să apară. Acolo trebuie să găsească”. Chiricheş, regretat. ”Experienţă uriaşă | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB are două mari probleme pe care ar trebui să le rezolve cât mai urgent, susţine Nicolae Dică, cel care a antrenat-o pe formaţia bucureşteană în două rânduri. În acest mod, titlul aşteptat din 2015 ar putea sosi la finalul actualei stagiuni.

FCSB este lider autoritar în Superligă, cu 25 de puncte acumulate după 10 etape. Podiumul este completat, la mare distanţă, de CFR Cluj şi Rapid.

Fostul antrenor al roş-albaştrilor, Nicolae Dică, a fost chestionat cu privire la parcursul acestora în actuala stagiune, după victoria spectaculoasă de la Sfântu Gheorghe, scor 5-2.

Problemele care îi pot pune beţe în roate în acest sezon FCSB-ului, liderul autoritar din Superligă

Tehnicianul în vârstă de 43 de ani a rămas impresionat de forţa ofensivă exercitată FCSB, dar a atras atenţia şi cu privire la două aspecte pe care bucureştenii ar trebui să le rezolve.

Prima dintre este zona centrală a defensivei, acolo de unde lipseşte Chiricheş accidentat, iar Dawa a fost suspendat. 

O altă problemă este cea a postului de extremă dreaptă, unde vicecampioana încă nu a găsit o soluţie pe termen lung, ci a jucat mai mult cu improvizaţii precum Octavian Popescu sau David Miculescu.

”Mi-a lăsat o impresie foarte bună, joc ofensiv foarte bun, defensiv au avut unele probleme. Când s-a accidentat Chiricheş, atunci au început să apară acele probleme pe zona centrală, pentru că s-a văzut că atunci când era el în teren, a avut şi Dawa evoluţii mai bune. A jucat cu Lixandru fundaş central, a făcut-o bine cu Sepsi.

Îmi place cum arată echipa, dovadă că sunt şi pe primul loc. Pe faza ofensivă stau bine. Sunt jucători combinativi, iar dacă au spaţii mari, aşa cum a fost cu Sepsi, au pus mari probleme şi s-a văzut asta şi pe tabelă.

Au adus şi jucători buni, Djokovic, Băluţă, cu experienţă, care au avut evoluţii bune în campionatul nostru. Olaru are realizări foarte bune în acest an, Coman este şi el pe un drum bun.

La mijlocaş dreapta, acolo trebuie să găsească un jucător care să fie la fel de bun precum Coman, Olaru, Compagno, Tavi Popescu”, a declarat Dică, la Orange Sport.

Marius Bilaşco, oficialul celor de la CFR Cluj, şi-a completat colegul de studio şi a punctat faptul că FCSB şi-a păstrat o mare parte din nucleul de jucători de anul trecut.

”Mi se pare mai consistentă, mai puternică. Cel mai important lucru e că au păstrat în mare parte acelaşi nucleu de jucători. Plus că a mai venit Chiricheş, cu experienţa uriaşă pe care o are. E un jucător important care poate să dea echilibru în apărare”, a adăugat Bilaşco.

FCSB nu a mai câştigat titlul din 2015, an în care echipa bucureşteană a reuşit tripla internă: campionat, Cupă, Cupa Ligii.

Afla mai multe despre: fcsbnicolae dicasuperliga 

viewscnt
Articole similare