Experiențe împreună.
You are here:

Două mutări într-o zi reuşite de Universitatea Craiova. Anunţul oficial al clubului din Bănie

Două mutări într-o zi reuşite de Universitatea Craiova. Anunţul oficial al clubului din Bănie

Liga 1

Comentarii

Universitate Craiova a reuşit joi primele două mutări din această iarnă. Oltenii au activat clauza pentru transferul definitiv al lui Ivan Mamut. Tot joi, Universitatea Craiova a anunţat că l-a adus şi pe Rui Santos, un preparator fizic care a mai lucrat pentru Reading şi Rio Ave.

Universitatea Craiova a reuşit două mutări într-o singură zi. Şefii echipei din Bănie au decis să activeze clauza pentru transferul definitiv al lui Ivan Mamut, deşi atacantul de 23 de ani n-a impresionat în acest sezon. A doua mutare este cooptarea lui Rui Santos, un preparator fizic cu un CV interesant.

Prima mutare reuşită de Universitatea Craiova. Mamut, transferat definitiv

Ivan Mamut a fost transferat în octombrie 2020 de Universitatea Craiova, care l-a împrumutat de la Inter Zapresic. Atacantul croat a fost adus pentru a-l înlocui pe golgheterul Elvir Koljic, care s-a accidentat grav. Însă Ivan Mamut n-a reuşit să impresioneze prea mult.

Atacantul de 23 de ani încă n-a reuşit să înscrie în Liga 1, unde până acum a adunat 9 prezenţe. În schimb, a reuşit două goluri în Cupa României. Cu toate acestea, Mihai Rotaru, patronul Universităţii Craiova, a decis să facă prima mutare din această iarnă şi le-a transmis celor de la Inter Zapresic că-l transferă definitiv. Nu sunt însă informaţii despre suma de transfer.

În vârstă de 23 de ani, Ivan Mamut este cotat la 650.000 de euro. A început fotbalul la Hajduk Split şi a mai jucat pentru Inter Zapresic şi NK Sesvete, ambele din Croaţia. În octombrie 2020 a fost transferat de Univesitatea Craiova.

A doua mutare făcută de Craiova: preparatorul fizic Rui Santos

Tot joi, Universitatea Craiova a reuşit încă o mutare. Oficialii echipei din Bănie l-au adus pe Rui Santos, un preparator fizic care a mai lucrat la Reading şi Rio Ave. Acesta a fost deja prezentat oficial:

”Portughezul Rui Santos este noul preparator fizic al Ştiinţei. Bun venit şi mult succes în familia alb-albastră! Rui a lucrat în trecut la echipe precum Reading şi Rio Ave, pregătind jucători ca Fábio Coentrão, Carlos Vinicius, Nélson Oliveira şi John O'Shea”, se arată în comunicatul Universităţii Craiova. Fanii se aşteaptă şi alte mutări în această iarnă, mai ales că echipa nu traversează cea mai bună formă.

viewscnt
Articole similare
Simona Halep, fotomodel la Stuttgart. Pictorial inedit in camera de hotel. Pentru cine a pozat...