Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două variante de la U21 pentru Mirel Rădoi! Antrenorul care propune doi fotbalişti în naţională: "Ar putea juca la prima reprezentativă"

Două variante de la U21 pentru Mirel Rădoi! Antrenorul care propune doi fotbalişti în naţională: "Ar putea juca la prima reprezentativă"

Echipa națională

Comentarii

Fostul antrenor de la FC U Craiova, Ovidiu Stângă, a propus doi fotbalişti de la U21 pentru naţionala mare antrenată de Mirel Rădoi.

Ovidiu Stângă, două variante pentru naţionala mare

Radu Boboc şi Alexandru Măţan sunt fotbaliştii care ar putea face la naţionala mare, crede Ovidiu Stângă. Cei doi sunt titulari în echipa lui Adi Mutu, care participă la EURO U21. 

Fundaşul evoluează la Viitorul, în timp ce fotbalistul din atac a plecat de la echipa lui Gică Hagi cu destinaţia MLS, la Columbus Crew. 

”Boboc ar putea juca la prima reprezentativă. Restul fundaşilor, nu, în schimb Măţan ar putea fi bun la mijloc, driblează foarte bine adversarii. Dar depinde enorm de cum se antrenează, totul depinde şi de cât joacă la echipele de club”, a declarat fostul tehnician al celor de la FC ”U” Craiova la Look Sport+.

România U21, la EURO

România a învins cu 2-1 echipa Ungariei. În prima etapă, tricolorii au remizat cu Ţările de Jos, scor 1-1, şi Germania s-a impus cu 3-0 în faţa Ungariei.

Ultima etapă a grupei A programează, la 30 martie, de la ora 19.00, meciurile Germania – România şi Ţările de Jos – Ungaria.

În faza următoare a competiţiei se vor califica primele două clasate în cele patru grupe.

Fazele eliminatorii ale Campionatului European se vor disputa între 31 mai şi 6 iunie 2021.

Afla mai multe despre: romaniaromania u21radu bobocalexandru matan 

viewscnt
Articole similare