Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două variante surpriză pentru poarta echipei naţionale! Doi tineri jucători din Liga 1, luaţi în calcul: ”I-aş spune revelaţie deja”

Două variante surpriză pentru poarta echipei naţionale! Doi tineri jucători din Liga 1, luaţi în calcul: ”I-aş spune revelaţie deja”galerie foto
Comentarii

Leo Toader, antrenor cu portarii în cadrul echipei naţionale, a vorbit despre opţiunile pe care le are România între buturi înaintea primei acţiuni cu Edi Iordănescu pe bancă.

Deşi poziţia de portar părea cea mai ”asigurată” la echipa naţională, Edi Iordănescu se confruntă cu o dilemă înaintea primei sale acţiuni ca selecţioner.

Florin Niţă nu mai este titular la Sparta Praga, Andrei Vlad a tot gafat la FCSB şi a fost scos din lot, iar nici prestaţiile lui Marian Aioani nu au fost pe placul staffului echipei naţionale.

Cu Tătăruşanu retras şi Ionuţ Radu tras pe line moartă la Inter de doi ani, varaintele pentru poarta României au început să se împuţineze.

Leo Toader a dezvăluit două nume surpriză pe care le are în vedere pentru echipa naţională, doi tineri din Liga 1.

Primul nume de pe listă este cel al lui Horaţiu Moldovan (24 de ani), mai puţin surprinzător, dar care nu are vreo aparţie sub tricolor.

Toader a dezvăluit că a fost impresionat de acesta şi l-a numit alături de el pe Mihai Popa (21 de ani), ”revelaţia” dintre portarii din Liga 1.

Două variante surpriză pentru poarta echipei naţionale

Ca să fiu sincer, nu pot spune că sunt mulţumit total nici în ce îl priveşte pe Aioani. Pentru că nu a ajuns încă la o formă constant bună. Are fluctuaţii.

Doar că el nu se află nici în presiunea lui Vlad, nici în postura de a nu apăra meci de meci.

Problemele de deconectare în timpul meciului pe care le-am identificat la Marian, şi pe care le ştie şi el, se pot regla mult mai uşor.

E o situaţie mult mai uşoară, aş spune, pentru noi şi pentru el. E o situaţie gestionabilă.

Cel puţin doi portari pe care îi consider surprize plăcute! Moldovan de la Rapid a fost decisiv în multe partide, mai mult de atât are o formă constant bună.

A luat contact cu lotul naţional, deci şi aici e un plus. Forma are prioritate în criteriile mele, e firesc să fie aşa la un portar, mai ales.

Apoi, revelaţie i-aş spune deja lui Mihai Popa de la Voluntari! Îl ştiu bine, am lucrat la Jocurile Olimpice, dar a crescut enorm în timp foarte scurt.

E jucător-reper, pentru mine, la Voluntari. E apreciat acolo, are un moral foarte bun.

Chiar mă bucur că 'leii lui Leo', cum îmi spuneai la Tokyo, cei trei portari pe care i-am avut acolo, Aioani, Popa şi Târnovanu, cresc şi confirmă!”, a declarat Leo Toader, pentru playsport.ro.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: leo toader 

viewscnt
Articole similare