Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două veniri, confirmate în vară la FCSB! Fotbalistul asemănat cu Busquets şi mijlocaşul din Cipru luptă pentru a-l impresiona pe Gigi Becali

Două veniri, confirmate în vară la FCSB! Fotbalistul asemănat cu Busquets şi mijlocaşul din Cipru luptă pentru a-l impresiona pe Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Se aglomerează lupta pentru un loc de titular la mijlocul terenului în echipa FCSB-ului. După transferul lui Malcom Edjouma, managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a anunţat două reveniri pe postul francezului.

Două reveniri la FCSB în vară. Cum arată lista fotbaliştilor care sosesc la Berceni

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, şi-a încălcat propria regulă şi a plătit aproximativ 300.000 de euro pentru mijlocaşul lui FC Botoşani, Edjouma, care a fost anunţat, oficial, la echipa bucureşteană. Totul, după ce afaceristul a susţinut că nu mai investeşte în iarnă în transferuri şi scade bugetul salarial. 

Odată cu venirea francezului, FCSB a încheiat perioada de mercato, dar lupta la mijlocul terenului va fi acerbă. 

MM Stoica a comentat ultima mutare de la FCSB şi a anunţat că doi jucători vor veni în vară pe acelaşi post. Este vorba despre Dragoş Nedelcu, cel care îşi va încheiat turul de forţă, după ce a plecat de la Fortuna Dusseldorf la Farul Constanţa, şi Gabriel Simion, împrumutat la Aris Limassol, în Cipru. 

Se pare că FCSB nu doreşte să renunţe la cei doi mijlocaşi: "Şut era favoritul lui Gigi şi a spus cu subiect şi predicat în multe rânduri. Avem multe variante, plus jucătorii împrumutaţi, Nedelcu şi Simion, care din vară e foarte posibil să se întoarcă", a declarat expertul Telekom Sport. 

Cel puţin în privinţa lui Dragoş Nedelcu, un transfer definitiv al acestuia la Farul Constanţa pare imposibil. Gigi Becali a plătit aproximativ 2 milioane de euro în 2017, pentru a-l transfera, şi nu doreşte să piardă bani. 

"Nedelcu nu are nicio legătură cu Gică Popescu! Ca profil, este ceva din Busquets, deşi Busquets pasează scurt", anunţa managerul general al FCSB, Mihai Stoica, în 2017. 

  • Gabriel Simion (Aris Limassol), Dragoş Nedelcu (Farul Constanţa), Cristi Dumitru (FC Argeş), Răzvan Ducan (CS Mioveni), Alexandru Pantea (Hermannstadt), Robert Ion (Academica Clinceni), Ştefan Cană (Poli Iaşi), Andrei Pandele (Metaloglobus), Adrian Niţă şi Mihai Udrea (Unirea Constanţa) sunt fotbaliştii împrumutaţi de FCSB. 
Gigi Becali şi-a făcut calculele. ”La Farul, am plătit 11 milioane şi nu am luat decât două milioane. De la Botoşani mi-am scos banii!”
 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbdragos nedelcugabriel simionmihai stoicamm stoica 

viewscnt
Articole similare