Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două "victime" după pontul dezvăluit de Dinu la FCSB - Botoşani 3-1! Primul moment în care echipa lui Gigi Becali a contraatacat | EXCLUSIV

Două "victime" după pontul dezvăluit de Dinu la FCSB - Botoşani 3-1! Primul moment în care echipa lui Gigi Becali a contraatacat | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a făcut primele două "victime" după dezvăluirea controversată apărută în urma meciului FCSB - FC Botoşani 3-1. Oficialul echipei din Berceni s-a referit la Sorin Cârţu şi Cornel Dinu atunci când a folosit câteva cuvinte dure.

Prima reacţie venită dinspre FCSB după pontul dezvăluit de Cornel Dinu

Luni, fostul antrenor al lui Dinamo, Cornel Dinu, a dezvăluit că un cunoscut a primit un pont, din partea unui fost jucător de la FCSB, referitor la cum se va desfăşura meciul dintre echipe din Berceni şi FC Botoşani. Pe teren, moldovenii au intrat la pauză cu 1-0, dar lotul lui Toni Petrea a revenit şi a învins cu 3-1. 

La o zi distanţă, MM Stoica a comentat atât declaraţia lui Sorin Cârţu, care s-a îndoit după ce a văzut meciul, cât şi informaţia oferită de Cornel Dinu. 

"Eu ştiam că Sorin Cârţu nu se uită la meciuri, se ducea la mall. Îi spun atât. Să verifice statisticile, că din 22 de jocuri cu Botoşani am câştigat 16, iar din 25 de meciuri în compania echipei lui (n.r. - Universitatea Craiova) am câştigat 18 din 25. Cam pe acolo. Sunt echipe cu complexe faţă de altele. Cum avem noi cu CFR. În ultimii ani, înainte îi băteam de-i zăpăceam", i-a transmis managerul general de la FCSB oficialului echipei de pe "Ion Oblemenco".  

"Pentru cei care s-au uitat la meci... Dacă debitezi asemenea inepţii, ori n-ai nicio legătură, eşti rău intenţionat sau prost de bubui. Adică în prima repriză le-am spus jucătorilor să nu atace, iar celor de la Botoşani să marcheze? Apoi s-a vorbit invers pentru a doua repriză?

Oamenii sunt prea proşti, prea proşti. Botoşani cum s-a dat la o parte? Le-a spus Croitoru <<Ce n'est pas possible aujourd'hui? (n.r. - Azi nu e posibil)>> Lui Edjouma cum i-a zis? Sunt prea bazaconii prea mari, prea mari", a mai spus expertul Telekom Sport. 

La meciul cu FCSB, atenţia oficialilor s-a îndreptat şi spre Constantin Budescu, care a ajuns în faţa porţii şi a recurs la o execuţie pretenţioasă. Iniţial, cei de la FCSB au crezut că s-a folosit de exterior, procedeu pentru care Gigi Becali l-a criticat, ca mai apoi să observe, pe reluări, că s-au înşelat. 

 

Afla mai multe despre: cornel dinumihai stoicafcsbpont fcsb botosanisorin cartucornel dinu pont fcsb botosani 

viewscnt
Articole similare