Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragan Djukic a explicat înfrângerea suferită de CSM Bucureşti contra lui Gyor: "Acolo s-a pierdut meciul"

Dragan Djukic a explicat înfrângerea suferită de CSM Bucureşti contra lui Gyor: "Acolo s-a pierdut meciul"

Handbal

Comentarii

Antrenorul echipei CSM Bucureşti, Dragan Djukic, şi-a felicitat jucătoarele, în ciuda înfrângerii suferite contra formaţiei Gyor.

"Vreau să felicit fetele. Au luptat până la sfârşit, nu este o situaţie uşoară pentru noi. Aş vrea să le mulţumesc fanilor, ne-au dat aripi astăzi. Dacă vrei să învingă Gyor, trebuie să joci perfect, iar noi astăzi nu am făcut-o. Oricum, pentru mine sunt semne bune.

Acolo s-a pierdut meciul (n.r. - CSM a avut două eliminări în startul reprizei secunde). Am reuşit să revenim, nu am renunţat şi sunt convins că putem face lucruri bune în acest an, chiar dacă lumea nu crede foarte mult în noi", a declarat Dragan Djukic, la Telekom Sport.

Tehnicianul lui Gyor: "Să ne vedem în Final Four!"

"A fost un meci excelent, o atmosferă fantastică, un meci care face cinste handbalului european. A fost un meci de cea mai înaltă clasă. Ştiu că CSM are unele câteva absenţe foarte importante, le urez sănătate pe această cale, şi să ne vedem în Final Four", a decalrat Danui Gabor, la final.

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, de Gyor ETO, deţinătoarea Ligii Campionilor, cu scorul de 27-25 (14-10), şi în partida retur din grupa a II-a.

În urma rezultatului, Gyor are 15 puncte, fiind liderul grupei, urmată de CSM, cu 10. Ambele echipe au obţinut anterior calificarea în faza sferturilor de finală ale competiţiei.

Afla mai multe despre: djukic 

viewscnt
Articole similare