Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragan Djukic acuză publicul după ultimul meci din grupele Ligii Campionilor: "Ceva nu e în regulă"

Dragan Djukic acuză publicul după ultimul meci din grupele Ligii Campionilor: "Ceva nu e în regulă"

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a terminat la egalitate, 23-23, meciul cu Thuringer, ultimul din grupele Ligii Campionilor. La conferinţa de presă de după meci, Dragan Djukic nu s-a mai putut cenzura şi a dat vina pe public pentru nereuşitele campioanei României.

"Vă spun sincer. Echipa aceasta are nevoie de sprijin, iar eu nu îl simt deloc. Am avut situaţia în care am jucat aici cu Gyor, iar Crina Pintea a primit mai multe aplauze decât orice jucătoare a noastră, care şi-au dat inima şi sângele pe teren. Ceva nu e în regulă. Această echipă merită să fie sprijinită", a spus Djukic la conferinţa de presă. 

Cu siguranţă ştim că situaţia nu se va mai repeta şi în sezonul viitorul, pentru că Pintea a semnat deja cu CSM. 

"Vreau să îmi felicit jucătoarele, pentru că echipa pe care am avut-o a dat tot ce a avut mai bun, a avut energie. Nu am ce să le reproşez.Cred la final trebuie să ne concentrăm pe lucrurile pozitive pe care le-am arătat. Am avut o apărare foarte bună", a spus antrenorul după ce echipa sa a fost la un pas să piardă, chiar dacă a condus şi la şapte puncte. 

"Metz joacă cel mai bun handbal în acest moment, nu e un secret. Joacă mai bine decât Gyor", a mai comentat tehnicianul, despre, probabil, viitorul adversar al "tigroaicelor". 

Afla mai multe despre: dragan djukiccsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare