Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragan Djukic i-a cerut sfatul Cristinei Neagu înaintea ”dublei” cu Metz din Liga Campionilor: „Am vorbit despre cum să pregătim meciul”

Dragan Djukic i-a cerut sfatul Cristinei Neagu înaintea ”dublei” cu Metz din Liga Campionilor: „Am vorbit despre cum să pregătim meciul”

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti va disputa meciul cu Metz din sferturile Champions League, la Sala Dinamo, vineri, 5 aprilie, la ora 19:00. Partida va fi LIVE la Telekom Sport.

 ”Vine una dintre cele mai bune echipe din Europa şi va fi o bătălie mare. Cu toţii credem că le putem bate în 120 de minute. Primul meci de vineri, de aici din Bucureşti e doar prima repriză”, a spus Dragan Djukic la o conferinţă de presă.

CSM Bucureşti a mai pierdut o jucătoare importantă pentru meciul cu Metz: ”Dragana încă se recuperează. Cu toţi credem, toţi sperăm să ne ajute, dar situaţia nu e atât de optimistă”. Antrenorul speră să o aibă din nou la dispoziţie în careul de aşi, dacă echipa din Capitală va trece de sferturi: ”Poate că în Final Four”. 

Dragan Djukic i-a cerut sfatul Cristinei Neagu

”Am vorbit cu Cristina despre alte lucruri, cum să pregătim meciul. Am vorbit cu multă lume, cu unii antrenori care au fost în grupa lor. Am vorbit cu Cristina, pentru că ne poate ajuta să analizăm, am vorbit cu jucătoarele de aici.

Cât despre revenirea celei mai bune handbaliste pe terem, antrenorul lui CSMB afirmă că ”nu e realist să spui că Cristina poate reveni în acest sezon”.

Lekic şi Mehmedovic ar putea reveni pe teren pentru confruntarea cu Metz: ”Dacă au revenit Lekic şi Mehmedovic înseamnă că suntem mai puternici, mai încrezători”.

Din cauza faptului că în perioada 5-14 aprilie se desfăşoară Campionatul European de Lupte la Sala Polivalentă, prefaţat de o competitie de grappling, organizată de FRL, clubul CSM Bucureşti este nevoit să îşi mute meciul cu Metz , din sferturile Champions League, la Sala Dinamo. Partida se va juca vineri, 5 aprilie , la ora 19:00.

Afla mai multe despre: handbalcsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare