Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragomir, anunţ surprinzător: "Eu nu l-aş schimba pe Daum acum, l-aş lăsa să se facă de râs definitiv!"

Dragomir, anunţ surprinzător: "Eu nu l-aş schimba pe Daum acum, l-aş lăsa să se facă de râs definitiv!"

Echipa națională

Comentarii

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, joi seară, că schimbarea lui Christoph Daum de la conducerea primei reprezentative îl compromite şi pe cel care va fi succesorul germanului şi va rămâne în opinia sa doar două meciuri la naţională.

Dragomir crede că ar fi o jignire adusă întregului popor român dacă noul selecţioner va primi mai puţini bani decât Daum.

"Eu nu l-aş schimba pe Daum acum, l-aş lăsa să se facă de râs definitiv. Schimbarea asta îl compromite şi pe cel care vine acum pentru două meciuri. Cel care va veni acum va sta doar două  meciuri, fac pariu cu voi acum pe ce vreţi, chiar dacă face contract pe zece ani cu federaţia. Pentru că meciul cu Danemarca va rămâne impresia ultimului meci. Am experienţă de o viaţă în fotbal", a spus Dragomir la sosirea la Arena Naţională, unde va asista la meciul FCSB - Viktoria Plzen, din Liga Europa.

Întrebat pe cine ar vedea la conducerea naţionalei, el a răspuns că are mai multe variante: "Eu văd pe mai mulţi: Rednic, Contra, Petrescu, Boloni, Lucescu, Popa de la Timişoara, Şumudică..."

Afla mai multe despre: dragomirechipa nationalaromaniascandalvarianteselectioner 

viewscnt
Articole similare