Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragomir, după ce Dinamo a fost distrusă de FCSB: ”Mi-a fost milă. Doar primarul de la sectorul 2 o poate salva. Sau aviaţia americană”

Dragomir, după ce Dinamo a fost distrusă de FCSB: ”Mi-a fost milă. Doar primarul de la sectorul 2 o poate salva. Sau aviaţia americană”

Dinamo București

Comentarii

Dumitru Dragomir spune că i-a fost greu să o vadă pe Dinamo în derby-ul cu FCSB, pierdut de echipa din Ştefan cel Mare cu 6-0.

Dinamo a suferit una dintre cele mai urâte înfrângeri din istoria sa. Echipa din Ştefan cel Mare a pierdut cu 6-0 în derby-ul cu FCSB, într-un meci în care a jucat în ”10” încă din minutul 37, când Steliano Filip a fost eliminat.

Dumitru Dragomir, care a urmărit meciul din lojele de pe National Arena, deplânge situaţia în care a ajuns Dinamo şi spune că i-a fost greu să vadă acest meci.

Dragomir, după eşecul incredibil suferit de Dinamo în derby: ”Dezorganizată, dezmebrată, obosită”

Scăpată de interdicţia la transferuri, Dinamo a transferat mai mulţi jucători importanţi, care însă sunt în urmă cu pregătirea fizică. Câţiva dintre ei au fost titulari în derby-ul cu FCSB.

Dumitru Dragomir spune că aceasta a fost una dintre marile probleme ale lui Dinamo. În acelaşi timp, fostul preşedinte al LPF susţine că echipa din Ştefan cel Mare a ajuns într-un moment dezastruos.

Dragomir este de părere că echipa poate fi salvată dacă Primăria Sectorului 2 decide să se implice financiar la Dinamo:

”Dinamo poate fi salvată de primarul de la Sectorul 2, care are lege şi bani pentru aşa ceva. Sau de aviaţia americană, dacă vine, salvează pe Dinamo.

E păcat de clubul Dinamo în ce hal a ajuns. Mi-a fost milă, nu am alt cuvânt de spus, când am văzut ce se întâmplă în teren. Mai bine jucau cu cei tineri, nu se făceau de râs dacă luau 6 cu cei tineri. 

Cei bătrâni au venit nepregătiţi, nu pot să alerge şi s-au făcut de râs. Dezorganizată, dezmembrată, obosită, neplătită, care practic nu mai există (n.r. Dinamo)”, a declarat Dumitru Dragomir.

FCSB a câştigat cu 6-0 în faţa rivalei Dinamo, golurilor fiind marcate de Keşeru (26), Octavian Popescu (43), Vinicius (45+2), Cordea (pen. 45+7), Gheorghe (54) şi Miron (67).

Dinamo a avut însă om în minus încă din minutul 37, când Steliano Filip a văzut direct cartonaş roşu după un fault discutabil asupra lui Vali Gheorghe.

 

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare