Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragomir, impresionat de un jucător: ”Nu prea ştie să lovească mingea cu stângul, îi e greu şi cu dreptul, dar are nişte calităţi fenomenale” :)

Dragomir, impresionat de un jucător: ”Nu prea ştie să lovească mingea cu stângul, îi e greu şi cu dreptul, dar are nişte calităţi fenomenale” :)

Superliga

Comentarii

Dumitru Dragomir a încercat să-l laude pe Ştefan Vlădoiu, fundaş dreapta de la Craiova, însă a ieşit cu totul altceva. Fostul preşedinte al LPF susţine că Vlădoiu are multă calitate, dar... nu ştie să lovească mingea nici cu dreptul, nici cu stângul.

În vârstă de 22 de ani, Ştefan Vlădoiu este unul dintre cei mai interesanţi jucători din Liga 1. Principala calitatea a lui este viteza şi, pe 4 aprilie, în derby-ul cu FCSB, a atins 36,69 kilometri/oră.

Fundaşul dreapta al Universităţii Craiova a fost titular în derby-ul cu CFR Cluj, câştigat de olteni cu 2-1, dar a fost schimbat în minutul 68. Totuşi, l-a impresionat pe Dumitru Dragomir, care este de părere că va ajunge mare jucător. Deşi, spune Dragomir, nu loveşte bine mingea nici cu piciorul drept, nici cu cel stâng.

”Mi-a plăcut fundaşul dreapta, Vlădoiu. Se face fotbalist mare! Are o calitate ce nu o au mulţi fotbalişti în lume, are viteză. Nu prea ştie să lovească mingea cu stângul, îi e greu şi cu dreptul, dar are nişte calităţi fenomenale. Are nişte calităţi, restul se învaţă”, a declarat Dumitru Dragomir la GSP LIVE.

Basarab Panduru l-a poreclit ”Ghepardul”

Panduru a remarcat şi el calităţile lui Ştefan Vlădoiu. Fostul mijlocaş al lui Benfica este impresionat mai ales de viteza acestuia şi i-a pus porecla ”Ghepardul”. Panduru este de părere că Marinos Ouzounidis ar trebui să-l folosească mai des:

”Deci îl ai pe partea dreaptă pe ”Ghepardul”, pe Vlădoiu. Care aleargă, potrivit datelor, cu o viteză de 36-37 de km la oră. Adică pe anumite porţiuni, pe suta de metri îl bate şi pe Usain Bolt.

Măi, dacă e aşa de adevărat, un jucător tânăr, cu viteza asta, îl ţii pe ”Ghepard” numai în cuşcă de câteva meciuri şi îi dai drumul numai prin minutul 70 şi, când îl bagi, îl bagiu extremă dreapta”, a comentat Basarab Panduru la Telekom Sport, într-o intervenţie pe care avut-o în etapa trecută, când Craiova a făcut doar 1-1 cu FC Botoşani.

Afla mai multe despre: vladoiu 

viewscnt
Articole similare