Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragomir sare în apărarea lui Andrei Vlad! "Se face o mare nedreptate! Când i se pune pata, mai face şi Gigi Becali greşeli!"

Dragomir sare în apărarea lui Andrei Vlad! "Se face o mare nedreptate! Când i se pune pata, mai face şi Gigi Becali greşeli!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a decis ca Andrei Vlad să nu mai apere în play-off, după ce a fost protagonistul mai multor gafe.

Dumitru Dragomir, fostul şef de la LPF, este un apropiat al lui Becali şi susţinător al modului cum gestionează echipa FCSB. Totuşi, fostul oficial de la Ligă consideră că Gigi Becali a greşit cu Andrei Vlad, dar şi cu Dragoş Nedelcu, căruia ar trebui să îi acorde mai multă încredere. 

Vlad a fost om de bază pe tot parcursul sezonului la FCSB, până în meciurile din play-off cu Craiova şi CFR, unde a greşit cu ambele. De asemenea, el a fost titularul naţionalei U21 la Campionatul European din Ungaria şi Slovenia.

Pus sub presiune, Vlad a fost scos la pauza meciului cu Clinceni, iar Becali a spus ca pentru restul meciurilor se va baza pe Andrei Straton, portar cu mai multă experienţă. 

Latifundiarul din Pipera a anunţat că portarul în vârstă de 22 de ani va apăra doar în meciurile din sezonul regular. Dumitru Dragomir consideră că Becali greşeşte dacă nu mizează pe portarul de pe urma căruia ar putea încasa o sumă importantă de bani. 

"Se face o mare nedreptate cu Vlad şi Nedelcu. Aici pierde şi la lovele. Când i se pune pata, mai face şi el greşeli. Vlad trebuia să apere non-stop, dacă voia să facă bani. Vlad era de bani mulţi, dar îl doboară!", a declarat Dragomir, la Look Sport.

În acest sezon, Vlad a jucat 37 de meciuri în toate competiţiile pentru FCSB. El a încasat 26 de goluri şi a terminat 19 partide fără să primească gol. 

Afla mai multe despre: andrei vlad 

viewscnt
Articole similare