Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Dragonul” de la U Craiova, convocat în naţionala Bosniei! Fotbalistul oltenilor va juca alături de Dzeko şi Pjanic împotriva Italiei şi Poloniei

„Dragonul” de la U Craiova, convocat în naţionala Bosniei! Fotbalistul oltenilor va juca alături de Dzeko şi Pjanic împotriva Italiei şi Poloniei
Comentarii

Elvir Koljic (25 de ani) a fost selecţionat de Dusan Bajevic în naţionala Bosniei, pentru meciurile cu Italia şi Polonia din UEFA Nations League.

Elvir Koljic, chemat la naţionala Bosniei

Atacantul lui U Craiova şi-a revenit după seria de accidentări şi a fost decisiv pentru olteni pe finalul sezonului. Deşi a jucat în doar 18 meciuri şi a marcat de şase ori în ultimul sezon, Koljic a fost selecţionat pentru meciurile Bosniei din Nations League cu Italia şi Polonia:

"„Dragonul” nostru a fost convocat în echipa naţională a Bosniei şi Herţegovinei pentru „dubla” cu Italia şi Polonia din UEFA Nations League", a transmis clubul U Craiova. 

Născut în Spania, la Valladolid, Elvir Koljic are naţionalitate bosniacă şi a debutat în naţională în 2018, la 22 de ani, sub comanda lui Robert Prosinecki. 

Atacantul lui U Craiova a jucat în doar trei meciuri până în acest moment, 45 de minute într-un amical cu SUA, 17 minute într-o înfrângere cu Mexic şi două minute într-o victorie cu Armenia. 

Colegi în naţionala Bosniei îi vor fi fotbalişti importanţi din fotbalul european, printre care: Edin Dzeko, Edin Visca, Miralem Pjanic sau Saed Kolasinac. 

 

Afla mai multe despre: elvir koljicu craiovabosnia 

viewscnt
Articole similare