Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragoş Bon înainte de derby-ul cu FCSB: ”Trebuie să ne revanşăm în faţa suporterilor!” Ce a spus despre moralul echipei sale: ”Ne-am adus aminte de episodul Tbilisi”

 Dragoş Bon înainte de derby-ul cu FCSB: ”Trebuie să ne revanşăm în faţa suporterilor!” Ce a spus despre moralul echipei sale: ”Ne-am adus aminte de episodul Tbilisi”
Comentarii

Dragoş Bon, antrenorul interimar al oltenilor, a vorbit despre derby-ul cu FCSB, programat duminică, de la ora 21:30, în direct la Telekom Sport 1.

Antrenor interimar la Universitatea Craiova pentru duelul cu FCSB, Dragoş Bon a explicat: ”Este un adevărat derby şi sper să ne ridicăm la aşteptările publicului şi ale suporterilor noştri. Victoria este foarte importantă pentru că poate veni după un rezultat nefericit, acel rezultat din Conference League şi avem nevoie de restabilizare, să ne revanşăm în faţă suporterilor noştri pentru că nu asta aşteptau de la noi şi prin prisma acestui derby să reuşim să facem acest lucru şi să ne recăpătăm încrederea” a mărturisit Bon.

Înfrângerea din Albania a lăsat urme adânci pe moralul oltenilor: ”A fost un eşec care doare, ne-a adus aminte de Tbilisi, sperăm să nu mai trecem prin aşa ceva dar se pare că nu am învăţat toată lecţia anul trecut. Băieţii au suferit pentru că nu îşi doareau un asemenea eşec, dar d-aia e frumos fotbalul pentru că te poţi reabilita imediat în următorul joc. Problema şocului o vom vedea pe teren, îmi pare rău că mister nu mai este lângă noi, dar asta e viaţa antrenorilor, asta e fotbalul” a mai spus Dragoş Bon.

”Băieţii au ocazia să arate că au trecut cu bine peste aceste întâmplări nefericite, adică jocul din Conference League, despărţirea de Marinos...” a încheiat tehnicianul oltenilor.

FCSB – Universitatea Craiova, care se va disputa duminică, de la ora 21.30, în etapa a doua a Ligii I şi va fi transmis în direct de Telekom Sport 1. Partida va fi arbitrată de Istvan Kovacs.

Afla mai multe despre: dragoş bonfcsbuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare