Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragoş Bon şi-a încheiat cu bine mandatul de interimar pe banca oltenilor: "A fost o misiune dificilă"

Dragoş Bon şi-a încheiat cu bine mandatul de interimar pe banca oltenilor: "A fost o misiune dificilă"
Comentarii

Dragoş Bon a trecut cu bine şi peste ultimul meci din mandatul său de două partide ca interimar pe banca oltenilor, ambele câştigate, scoruri 3-0, în deplasare cu Poli Iaşi, şi 1-0, cu Dinamo, acasă.

Antrenorul grec Marinos Ouzounidis, prezent în tribunele Stadionului Ion Oblemenco, va prelua conducerea tehnică a echipei craiovene după meciul cu Dinamo.

"A fost o misiune dificilă, pentru că veneam după o serie nedorită, un moment tensionat, dar mă bucur că am dus-o cu bine la capăt şi am reuşit să câştig ambele jocuri. Sper ca acest lucru să fie o descătuşare pentru echipă. (n.r. - dacă se vor aşeza lucrurile odată cu sosirea noului antrenor) Toţi ne dorim acest lucru. A fost ales pentru că avem mare încredere şi ne dorim să ne batem în continuare pentru campionat şi pentru Cupa României. Victoriile aduc victorii şi aduc linişte", a declarat Bon, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

Universitatea Craiova a învins-o, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), pe Dinamo, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I.

Golul a fost marcat de Andrei Ivan, în minutul 26.

Afla mai multe despre: dragos bon 

viewscnt
Articole similare