Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragoş Bon, victorie la primul meci ca principal pe banca U Craiova: "A fost o descătuşare mentală, au arătat plăcere! Băieţii au recepţionat foarte bine ce le-am transmis!"

Dragoş Bon, victorie la primul meci ca principal pe banca U Craiova: "A fost o descătuşare mentală, au arătat plăcere! Băieţii au recepţionat foarte bine ce le-am transmis!"
Comentarii

Dragoş Bon, antrenorul interimar al Craiovei după plecarea lui Corneliu Papură, a vorbit la finalul victoriei obţinute de olteni, 3-0 pe terenul lui Poli Iaşi.

Bon a spus că se bucură că jucătorii săi au recepţionat foarte bine ce le-a transmis la antrenamente. Antrenorul a remarcat faptul că elevii săi au părut descătuşaţi la victoria din Copou, bucurându-se de fotbal. Dragoş Bon a spus că U Craiova avea mare nevoie de punctele puse în joc în Copou.

"Ne-am dorit foarte mult victoria, ştiam că ne aşteaptă un meci dificil, dar băieţii au recepţionat foarte bine ce le-am transmis, ce am pregătit la antrenamente. Şi a fost aşa, ca o descătuşare, o deblocare mentală şi chiar au arătat plăcere, asta le-am cerut în primul rând. Să arate plăcere în joc, să joace un fotbal cu zâmbetul pe buze pentru că aveau nevoie, erau foarte apăsaţi înaintea acestei partide şi aveau nevoie să se bucure de fotbal.  

Ne bucurăm că a venit această victorie şi că a venit într-o asemenea manieră. Aveam mare nevoie de aceste puncte şi de acest joc concretizat pe tabela de marcaj"
, a spus Dragoş Bon, după meci.

Interimarul de pe banca oltenilor a vorbit şi despre următoarea partidă, cu Dinamo: "Ne aşteaptă o partidă aparte pentru că indiferent de clasament, de situaţii, între Craiova şi Dinamo e o rivalitate foarte mare, cum se ştie. O să pregătim cât mai bine jocul, sperăm să ne recuperăm cât mai repede pentru că e f important în această perioadă când joci din 3 în 3 zile.  Sper să fim 100% la jocul cu Dinamo, să facem un joc bun şi să marcăm goluri şi să învingem", a mai spus antrenorul.

Poli Iaşi - U Craiova 0-3, în Liga 1

Universitatea Cluj a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa Poli Iaşi, într-un meci contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Ivan '27, Nistor '35 şi Cîmpanu '57.

Poli Iaşi: Brănescu (Brînză '24)- Cană (Vega '46), Baxevanos, R. Popa, Buşu - Mihalache, Passaglia (Gaitan '67) - Vanzo (Flores '46), Onea, Popadiuc - Zajmovic (Zaharia '74). Antrenor: Adrian Kerezsty

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Vătăjelu, Bălaşa (Papp '80), M. Constantin, Bancu - Nistor, Mateiu, Cicâldău - Cîmpanu (Bărbuţ '76), A. Ivan (Mamut '69), Baiaram (V. Constantin '75). Antrenor: Dragoş Bon

Afla mai multe despre: dragos bonu craiovaliga 1victorie 

viewscnt
Articole similare