Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragoş Grigore a analizat prăbuşirea Rapidului din ultimele etape: ”Acolo intrăm în starea de crispare şi nu ne mai iese jocul!”

Dragoş Grigore a analizat prăbuşirea Rapidului din ultimele etape: ”Acolo intrăm în starea de crispare şi nu ne mai iese jocul!”

Rapid

Comentarii

FC Voluntari a câştigat meciul cu Rapid, scor 1-0, în etapa cu numărul 10 din Liga I.

Rapid încă nu-şi revine după startul foarte bun de campionat. Giuleştenii au pierdut cu 0-1 meciul cu FC Voluntari, din etapa a zecea, şi au 3 eşecuri şi o remiză în ultimele 4 partide.

Dragoş Grigore, jucătorul echipei Rapid, a vorbit despre înfrângerea suferită pe Arena Naţională. 

”Este încă o înfrângere. Sunt sentimente de tristeţe. Din păcate nu sunt doi trei jucători care nu au arătat bine. Suntem toţi de vină. Ne lipseşte atitudinea din primele etape. E important să ne revenim, să avem puterea să trecem peste. Aşa cum am fost împreună la bine, la început de bine, cu atât mai mult trebuie să fim uniţi acum când lucrurile nu merg prea bine.

Cred că ne lipseşte atitudinea. Greşim pase simple care la acest nivel te costă! Intră într-o stare de nelinişte şi crispare şi nu ne mai iese jocul. Referitor la antrenor, am început cu dânsul dând indicaţii, după nu a mai avut voie. E păcat ce se întâmplă. Eu nu sunt de acord să le ia dreptul la muncă. Asta este viaţa ce sa zic...

Eu intru cu gândul să câştig fiecare meci. Sunt sigur că şi colegii meu au acelaşi gând. Jucăm la Rapid şi e mereu presiune. Supoterii sunt supăraţi, e normal.

Încercăm să ne revenim cu Sepsi. E o echipă bună din campionat şi sper să avem puterea să ne revenim!”, a declarat Dragoş Grigore după meci.

Afla mai multe despre: dragos grigorerapid 

viewscnt
Articole similare