Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragoş Grigore a intrat în atmosfera derby-ului cu Dinamo: ”Le mulţumesc pentru ce am trăit acolo, dar acum îmbrac tricoul Rapidului”

Dragoş Grigore a intrat în atmosfera derby-ului cu Dinamo: ”Le mulţumesc pentru ce am trăit acolo, dar acum îmbrac tricoul Rapidului”

Rapid

Comentarii

Formaţia CFR Cluj, liderul Ligii 1, a fost învinsă, duminică seară, la Mioveni, cu scorul de 2-0, de FC Rapid, într-un meci din etapa a XII-a a primului eşalon.

Golurile au fost marcate de Bălan ’27, ’55. Rapidiştii au înscris şi în minutul 45, tot prin Bălan, însă reuşita acestuia a fost anulată pentru ofsaid.

”Se pare ca ne merge bine la Mioveni, e un lucru bun pentru noi. Nu stiu daca e nevoie sa facem cerere pentru ca e putin cam departe de Bucureşti, e greu si pentru suporteri. Ati vazut ca n-au fost in numar foarte mare asa cum ne au obisnuit, insa cred ca s-au bucurat de acasa 

Am reuşit să obţinem o victorie importantă, meritată. Nu cred că am fost dominaţi, ne-am creat şanse de a marca, am avut şi posesie în anumite momente ale jocului şi ne bucurăm pentru acest rezultat. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, n-am realizat nimic deocamdată. Nu s-a terminat nici turul de campionat, e adevărat, e o victorie importantă contra CFR-ului, însă următoarele meciuri sunt la fel de importante, cu Academica, Dinamo şi FC U Craiova 1948.

Mă leagă amintiri plăcute şi mai puţin plăcute de cei de la Dinamo. Le mulţumesc celor de la Dinamo pentru ce am trăit acolo, pentru încredere, pentru sprijinul acordat, pentru că datorită lui Dinamo am ajuns unde am ajuns şi le sunt recunoscător pentru totdeauna. În momentul de faţă îmbrac tricoul Rapidului, e mai puţin important ce s-a întâmplat când eram jucător la Dinamo. E important prezentul şi urmează o săptămână de antrenamente unde vom pregăti meciul pentru a scoate maxim din confruntarea cu Dinamo.

Într-un meci de fotbal se poate întâmpla orice, cum s-a întâmplat şi azi. CFR este echipa campioană, echipa care joacă în Europa, cu jucători valoroişi. Aţi văzut că orice e posibil, aşa cum se poate întâmpla şi cu Dinamo.

Am fost înjurat şi când eram jucătorul lui Dinamo de către suporterii lui Dinamo, aşa vine omul la stadion să-şi exprime trăirile, pozitive, negative, cum şi le trăieşte” a mărturisit Dragoş Grigore, după partida cu CFR Cluj.

CFR Cluj este lider în clasament, cu 30 de puncte, în timp ce FC Rapid este pe 5, cu 21 de puncte. Poziţia a doua este ocupată de FCSB, care are 24 de puncte, iar pe trei se află FC Voluntari, de asemenea cu 24 de puncte.

Afla mai multe despre: dragoş grigorerapid 

viewscnt
Articole similare