Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragoş Grigore a marcat chiar de ziua lui, dar n-a uitat experienţa cu Irlanda de Nord: "Meritam cele trei puncte şi contra lor!"

Dragoş Grigore a marcat chiar de ziua lui, dar n-a uitat experienţa cu Irlanda de Nord: "Meritam cele trei puncte şi contra lor!"
Comentarii

România a învins Austria, scor 3-2, şi este lider în prima grupă din liga B a Ligii Naţiunilor

Al doilea gol al echipei naţionale a fost marcat de Dragoş Grigore, care a înscris chiar în ziua în care a împlinit 34 de ani:

"Nu pot să fiu decât bucuros. Cel mai important este că echipa a câştigat, după un joc bun, consistent. Am obţinut o victorie meritată, contează mai puţin că am marcat eu. Ne gândim la calificare, dar atunci când venim la naţională, dăm totul pentru a face milioane de oameni fericiţi. Avem nevoie de un grup unit, de o echipă întreagă, nu doar de 3-5-7 jucători. Avem încredere în noi şi atunci când încercăm să jucăm o facem bine" a mărturisit Grigore, pentru Pro Tv.

"Este important că am câştigat cele trei puncte în această seară. Am suferit în ultimele minute, cu siguranţă meritam cele trei puncte şi în meciul precedent, dar nu tot timpul ne iese aşa cum ne dorim." a mai spus Dragoş Grigore pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: dragoş grigore 

viewscnt
Articole similare