Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragoş Grigore, declaraţie sfâşietoare pentru fanii dinamovişti înaintea duelului direct: ”Voi da totul pentru echipă, mă interesează doar Rapidul”

Dragoş Grigore, declaraţie sfâşietoare pentru fanii dinamovişti înaintea duelului direct: ”Voi da totul pentru echipă, mă interesează doar Rapidul”

Rapid

Comentarii

Rapid o va înfrunta pe CFR Cluj duminică seara, însă fanii giuleşteni sunt deja cu gândul la derby-ul cu Dinamo, primul din ultimii şase ani, de sâmbăta viitoare, 23 octombrie.

Rapid a revenit în prima ligă după o absenţă de şase ani, iar fanii au şansa de a retrăi derby-urile împotriva marilor rivale. Giuleştenii au reuşit deja să o învingă pe FCSB, pe Arena Naţională, în faţa a peste 25.000 de suporteri, iar uşor, uşor se apropie şi derby-ul cu Dinamo.

Până la acesta însă, formaţia pregătită de Mihai Iosif mai are un duel de foc, împotriva CFR-ului. Campioana României va face deplasarea la Mioveni, asemenea Rapidului, întrucât Arena Naţională este ocupată din pricina unui eveniment de gaming, astfel că giuleştenii au fost nevoiţi să îşi găsească o nouă casă temporară.

Deşi susţine că el şi cochipierii săi se gândesc doar la partida cu CFR, Dragoş Grigore a vorbit şi despre meciul cu Dinamo. Venirea sa la Rapid a fost interpretată ca o trădare de fanii ”câinilor”, iar fundaşul central este de părere că nu va fi primit bine în Ştefan cel Mare. Sfâşietor pentru dinamovişti însă este dedicarea fostului căpitan faţă de noua echipă.

Dragoş Grigore, declaraţie sfâşietoare pentru fanii dinamovişti înaintea duelului direct

E o veste nu tocmai placută (n.r. că galeria nu va veni la meci) pentru noi, jucătorii, mai cred însă că până duminică mai e timp şi poate se vor răzgândi. Vom întâlni campioana României şi vom avea un meci greu şi cu ei in tribuna ne va fi mai uşor.

Nu ştiu dacă Mioveniul e talismanul nostru norocos, vom încerca să nu rupem tradiţia şi sper să reuşim un rezultat pozitiv. Nu mă gândesc nicio secundă la meciul cu Dinamo pentru că e important ce vom face duminică împotriva celor de la CFR.

Sunt sigur că nu voi fi primit foarte frumos, dar e dreptul lor să mă apostrofeze, să se comporte cum consideră ei de cuviinţă. Eu voi intra în teren cu gândul de a da totul pentru Rapid, pentru că ceea ce mă interesează în momentul de faţă este doar Rapidul”, a declarat Dragoş Grigore.

Afla mai multe despre: rapiddinamodinamo rapiddragoş grigore 

viewscnt
Articole similare