Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragoş Grigore, pregătit să lupte până la capăt pentru Rapid: ”99,99% cred că aici îmi închei cariera”. Detalii despre revenirea pe gazon | EXCLUSIV

Dragoş Grigore, pregătit să lupte până la capăt pentru Rapid: ”99,99% cred că aici îmi închei cariera”. Detalii despre revenirea pe gazon | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Dragoş Grigore s-a accidentat la gambă şi a ratat partida cu Universitatea Craiova, prima pierdut de Rapid în acest sezon. De abia venit în vară în Giuleşti, fundaşul deja îşi face planuri să îşi încheie cariera la formaţia ”alb-vişinie”.

Dragoş Grigore s-a accidentat la gambă înaintea duelului cu Universitatea Craiova şi nu a putut juca împotriva oltenilor. Fără el pe teren, giuleştenii au fost răpuşi pentru prima dată în acest sezon, scor 1-2. Însă, spre fericirea rapidiştilor, fundaşul central se apropie de o revenire pe gazon.

Într-un interviu cu Telekom Sport, Dragoş Grigore a dezvăluit că speră să fie pe gazon deja de la meciul cu UTA, primul după pauza internaţională. Arădenii repsiră în ceafa Rapidului, fiind pe poziţia a treia, la doar două puncte de giuleşteni, pe locul doi, iar fostul fotbalist de la Ludogoreţ vrea să îşi ajute echipa.

În plus, Grigore a făcut o afirmaţie incitantă pentru fanii rapidişti. Pe lângă căpitanul Săpunaru, care deja plănuia să îşi încheie cariera în Giuleşti, şi partenerul său din centrul apărării este mai mult ca sigur că formaţia ”alb-vişinie” va fi ultima pe care o va reprezenta în cariera sa.

Dragoş Grigore, pregătit să lupte până la capăt pentru Rapid

De câteva zile urmez perioada de recupere şi sper ca în scurt timp să reintru la antrenament cu echipa. Eu îmi doresc de luni să intru la antrenament cu echipa, dacă voi fi apt şi antrenorul va decide, probabil că la meciul cu UTA voi fi în teren.

E mult mai greu în tribună, mi-aş fi dorit să fiu în teren (n.r. la Rapid - Universitatea Craiova). Nu s-a putut. Această problemă la gambă m-a făcut să iau parte la meci din tribună. Nu ştiu sincer ce-o să mă fac când o să mă las de fotbal, mi-e mult mai greu în tribună decât pe teren.

O să încerc să îmi prelungec cât mai mult cariera, să fiu pe teren şi împreună să avem parte de momente fericite.  Încă mă simt tanar, am 34 de ani. Mai am câteva zile până să fac 35. 99,99% cred că îmi închei cariera la Rapid”, a declarat Dragoş Grigore.

Costel Pantilimon, transferul surprinzător dorit de grandul din Liga 1! Întăriri masive: numele importante aşteptate

Afla mai multe despre: dragoş grigorerapidaccidentarea grigore 

viewscnt
Articole similare