Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragoş Grigore s-a despărţit de Ludogoreţ Razgrad. Claudiu Keşeru a rămas singurul fotbalist român al campioanei Bulgariei

Dragoş Grigore s-a despărţit de Ludogoreţ Razgrad. Claudiu Keşeru a rămas singurul fotbalist român al campioanei Bulgariei
Comentarii

Dragoş Grigore, 34 de ani, şi-a reziliat contractul, pe cale amiabilă, cu Ludogoreţ Razgrad, echipă la care evolua din vara anului 2018.

Dragoş Grigore mai avea un an de contract cu Ludogoreţ Razgrad, însă a ajuns la un acord cu oficialii campioanei Bulgariei pentru rezilierea înţelegerii pe cale amiabilă. În vârstă de 34 de ani, fundaşul central a venit în campionatul Bulgariei în iulie 2018, de la Al Sailiya, şi a cucerit trei titluri naţionale în cele trei sezoane petrecute la Ludogoreţ.

Astfel, după retragerea lui Cosmin Moţi, care a rămas în conducerea clubului, şi după plecarea lui Dragoş Grigore, Claudiu Keşeru a rămas singurul fotbalist român din lotul lui Ludogoreţ Razgrad. Atacantul mai are contract până în vara lui 2022.

  • 500 de mii de euro este cota lui Drago Grigore, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

În total, Dragoş Grigore a jucat 59 de meciuri şi a marcat cinci goluri pentru clubul de la sud de Dunăre. În carieră, fundaşul central a mai evoluat la CFR Timişoara, Dinamo Bucureşti, Toulouse şi Al-Sailiya.

Grigore are 38 de selecţii la naţionale României şi un gol marcat.

Afla mai multe despre: dragos grigore 

viewscnt
Articole similare