Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragoş Nedelcu a fost nevoit să plece de la FCSB pentru a deveni din nou campion! "Aşa am câştigat". Ce le-a spus Gică Hagi fotbaliştilor la pauză

Dragoş Nedelcu a fost nevoit să plece de la FCSB pentru a deveni din nou campion! "Aşa am câştigat". Ce le-a spus Gică Hagi fotbaliştilor la pauză

Farul Constanța

Comentarii

Dragoş Nedelcu a declarat, duminică seară, că Farul a câştigat titlul cu “remontada”, reuşind să revină după ce a fost condusă nu doar în meciul cu FCSB.

Dragoş Nedelcu: "Noi aşa am câştigat campionatul acesta, cu remontada"

“Săptămâna asta m-am antrenat doar ieri. Astăzi i-am bătut pentru că am fost mai bine pregătiţi fizic, i-am simţit slabi fizic pe teren. Cred că astăzi ei au jucat în doi jucători, Coman şi Compagno. Noi aşa am câştigat campionatul acesta, cu remontada”, a spus Nedelcu.

El a vorbit şi despre ce le-a spus Hagi jucătorilor la pauză: “A fost una dintre cele mai liniştite pauze de când sunt la echipă: a spus să ne continuăm sfârşitul de repriză, care a fost bun. ‘Continuaţi pentru că o să vină!’”.

Farul Constanţa a învins duminică seara pe FCSB cu 3-2, după un meci în care gazdele au revenit de la 0-2, şi echipa lui Gheorghe Hagi este noua campioană a României. Cu o etapă înainte de finalul play-off-ului, Farul are 50 de puncte, în timp ce FCSB, locul doi, are 46.

Afla mai multe despre: dragos nedelcufarul constantafarul campioana 

viewscnt
Articole similare