Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragoş Nedelcu, despre cel mai tare transfer din această iarnă: ”Nu mă surprinde, îl felicit!” Mijlocaşul l-ar fi vrut la FCSB: ”Are reale calităţi”

Dragoş Nedelcu, despre cel mai tare transfer din această iarnă: ”Nu mă surprinde, îl felicit!” Mijlocaşul l-ar fi vrut la FCSB: ”Are reale calităţi”

Superliga

Comentarii

Dragoş Nedelcu spune că n-a fost surprins de cel mai interesant transfer din această iarnă, Alex Chipciu la CFR Cluj. Nedelcu spune însă că şi l-ar fi dorit coleg la FCSB.

CFR Cluj a făcut unul dintre cele mai tari transferuri din această iarnă. Campioana României a reuşit să-l convingă pe Alex Chipciu, cel care se afla în negocieri avansate cu Gaziantep, echipă antrenată de Marius Şumudică. Dragoş Nedelcu spune însă că n-a fost surprins de acest transfer, în condiţiile în care Alex Chipciu a acceptat transferul după ce oficialii lui CFR Cluj i-au propus un salariu foarte consistent.

”Nu mă surprinde, fiecare trebuie să facă ce e mai bine pentru el şi pentru familia lui. Dacă el consider că e cea mai bună variantă pentru el, îl felicit că a făcut acest pas şi sper să câştigăm contra lor în primul meci. (Nu ţi l-ai fi dorit coechipier?) Ba da. Nu l-am prins decât puţin la echipa naţională, dar e un jucător cu reale calităţi, de aceea a şi jucat în Belgia destul de multe meciuri”, a declarat Dragoş Nedelcu.

Chipciu a acceptat transferul la CFR după ce i s-a propus un salariu consistent

Iniţial, Alexandru Chipciu şi-ar fi dorit să nu revină în fotbalul românesc şi spera într-un transfer tot în străinătate. Fostul mijlocaş al lui Anderlecht a fost aproape să semneze cu Gaziantep Gazişehir, dar turcii n-au fost de acord cu pretenţiile financiare ale lui Chipciu. În schimb, oficialii lui CFR Cluj au reuşit să-i facă o propunere convingătoare.

Potrivit ProSport.ro, Alexandru Chipciu a semnat pe doi ani şi va avea un salariu lunar de 20.000 de euro. În plus, mijlocaşul de 30 de ani a primit 100.000 de euro la semnătură. Chipciu îşi poate rotunji veniturile şi cu bonusurile şi primele pe care conducerea lui CFR Cluj le-a fixat pentru atingerea obiectivelor de performanţă.

Alex Chipciu, reprofilat la CFR Cluj?

Odată cu transferul la CFR, Alex Chipciu ar putea încerca şi o poziţie pe care doar la FCSB a mai jucat-o. Dan Petrescu şi-ar dori să-l joace pe Alex Chipciu în spatele vârfului. În funcţie de randamentul pe care-l va da, va fi păstrat acolo sau va trece pe poziţiile obişnuite pentru el, mijlocaş dreapta sau fundaş dreapta.

Afla mai multe despre: dragos nedelcu 

viewscnt
Articole similare