Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragoş Nedelcu, interesant pentru Dan Petrescu: "Dacă vine gratis, da"

Dragoş Nedelcu, interesant pentru Dan Petrescu: "Dacă vine gratis, da"

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu nu renunţă la "strategia low cost" de la CFR Cluj. Antrenorul campioanei României a anunţat că e interesat de Dragoş Nedelcu, dar doar dacă acesta vine gratis.

Imediat după ce FCSB a remizat cu Academica Clinceni, scor 0-0, Gigi Becali a anunţat că s-a înţeles cu Mol Fehervar, echipă din Ungaria, pentru cedarea lui Dragoş Nedelcu. Finanţatorul ar fi urmat să încaseze 500.000 de euro pentru împrumutul acestuia până la finalul sezonului şi încă 1.5 milioane de euro în cazul transferului definitiv. 

Totuşi, mutarea a fost blocată de mijlocaşul FCSB, care s-a răzgândit în privinţa mutării. Totuşi, fotbalistul FCSB mai are timp până vineri pentru a da răspunsul final. 

Dan Petrescu, interesat de Dragoş Nedelcu

Antrenorul lui CFR Cluj e la curent cu ultimele informaţii din Liga 1 şi a recunoscut că Dragoş Nedelcu i-ar fi de ajutor. Totuşi, fotbalistul ar putea ajunge la campioana României doar în anumite condiţii: "Dacă vine gratis, da. Putem să luăm orice jucător liber de contract, altfel nu prea. Nu avem finanţe să cumpărăm", a declarat "Bursucul" în cadrul conferinţei de presă de dinainte de meciul cu Viitorul, care va putea fi urmărit pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro, vineri, de la ora 20:00. 

  • Fotbaliştii de la CFR Cluj cu acelaşi profil cu cel al lui Dragoş Nedelcu: Yacouba Sylla, Ovidiu Hoban, Damjan Djokovic, Mihai Bordeianu şi Luis Aurelio. 

Dragoş Nedelcu a fost adus de Becali la FCSB de la FC Viitorul, patronul FCSB plătind 2,1 milioane de euro, în august 2017, în schimbul mijlocaşului. Nedelcu are 27 de meciuri pentru naţionala de tineret a României şi alte două prezenţe pentru prima reprezentativă. În acest sezon, mijlocaşul a marcat un singur gol în cele 12 meciuri jucate pentru FCSB în toate competiţiile.

  • 1,5 milioane de euro este cota lui Dragoş Nedelcu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com.
  • 500 de mii de euro oferea MOL Vidi pentru împrumutul lui Nedecul până în decembrie 2020

CFR Cluj este pe primul loc în Liga 1, cu 48 de puncte, la cinci puncte de U Craiova şi de FCSB. Locul patru în Liga 1 e ocupat de Astra, cu 40 de puncte, pe cinci e FC Botoşani, cu 39 de puncte, iar Viitorul e pe şase, cu 38 de puncte. 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujfcsbdragos nedelcu transferdragos nedelcu mol fehervarmol fehervar 

viewscnt
Articole similare