Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragoş Nedelcu şi-a amintit de episodul neplăcut din partida cu Hajduk: ”Ne-am obişnuit. La fiecare meci împotriva lor se întâmplă la fel”

Dragoş Nedelcu şi-a amintit de episodul neplăcut din partida cu Hajduk: ”Ne-am obişnuit. La fiecare meci împotriva lor se întâmplă la fel”

FCSB

Comentarii

În august, la partida FCSB - Hajduk, Dragoş Nedelcu a fost lovit din tribune de către suporterii din Peluza Roş-Albastră. Un obiect care a zburat atunci din spatele porţii croaţilor l-a lovit pe Nedelcu direct în faţă.

La derby-ul Dinamo - FCSB, fanii din peluza dinamovistă au aruncat de asemenea cu obiecte în teren, punându-i în pericol pe fotbaliştii de la roş-albaştrii care veneau să bată cornere: ”În special colegii mei care au executat cornerele au avut probleme, dar deja pot să zic că ne-am obişnuit pentru că la fiecare meci împotriva lor se întâmplă la fel” a spus Nedelcu legat de ceea ce s-a întâmplat la Marele Derby de duminică seara.

Dragoş Nedelcu a trecut totuşi peste aceste evenimente, dar mai ales peste ceea ce s-a întâmplat la partida cu Hajduk din Cupele Europene: ”Din păcate pentru mine acel eveniment a fost o întâmplare nefavorabilă,  dar am trecut peste şi asta contează cel mai mult. Mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat doar cu atât şi se putea şi mai rău” mărturiseşte Nedelcu.

Partida cu Dinamo i-a lăsat un gust plăcut fotbalistului de la FCSB datorită atmosferei. Nedelcu se alătură şi el valului de critici la adresa suprafeţei de joc de la Marele Derby: ”Din păcate am jucat pe un teren execrabil, publicul a fost la un nivel foarte înalt, dar şi din cauza terenului, meciul a fost aşa cum a fost” a explicat mijlocaşul în vârstă de 21 de ani. 

Afla mai multe despre: dragoş nedelcudinamo-fcsbromânia u21 

viewscnt
Articole similare