Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Drăguş a debutat la naţionala de tineret: ”Mă bucur că domnul Mirel mă apreciază!” Ce le-a spus Rădoi la finalul meciului

Drăguş a debutat la naţionala de tineret: ”Mă bucur că domnul Mirel mă apreciază!” Ce le-a spus Rădoi la finalul meciului

Echipa națională

Comentarii

Denis Drăguş a debutat la naţionala de tineret în amicalul cu Belgia, scor 3-3. Atacantul Viitorului spune că este fericit că este apreciat de Mirel Rădoi.

Denis Drăguş a apucat să joace pentru naţionala de seniori, dar nu avea niciun minut pentru tineret. Mirel Rădoi l-a testat în amicalul cu Belgia, deoarece are şanse să facă parte din lotul României U21 pentru Campionatul European din 2019. Drăguş se bucură că a fost dorit de Rădoi la tineret:

”Pentru mine a fost o bucurie că domnul Mirel m-a dorit aici şi mă apreciază, sunt în vederile lui. Mă bucur că am arătat că ne putem bate cu orice echipă puternică şi nu ne vom duce, cei care vom merge în Italia (n.r. la EURO 2019), nu ne vom face de râs”, a declarat Denis Drăguş.

Atacantul de 19 ani a fost întrebat şi despre ce le-a transmis Rădoi jucătorilor la finalul meciului, mai ales că România a fost condusă cu 1-3: ”Ne-a felicitat pentru joc, ne-am luptat până în ultimul minut şi am arătat că suntem echipă puternică”, a mai spus jucătorul Viitorului.

Afla mai multe despre: denis dragusromania u 21belgia u21viitorul 

viewscnt
Articole similare