Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Drăguş la Craiova? Hagi a răbufnit: ”Poveşti!” Ce discuţie a avut cu patronul echipei din Bănie

Drăguş la Craiova? Hagi a răbufnit: ”Poveşti!” Ce discuţie a avut cu patronul echipei din Bănie

Superliga

Comentarii

Gică Hagi spune că n-a primit nicio ofertă de la Craiova pentru Denis Drăguş, în condiţiile în care oltenii caută un înlocuitor pentru Alex Mitriţă, plecat la New York City pentru 8 milioane de euro.

U Craiova a reuşit cel mai scump transfer din istoria sa, dar partea mai puţin fericită pentru olteni este că Devis Mangia a rămas fără unul dintre cei mai importanţi jucători. Oficialii Craiovei caută acum soluţii pentru înlocuirea lui Alex Mitriţă şi au apărut zvonuri că ar fi interesaţi de Denis Drăguş, 19 ani, care joacă pe acelaşi post cu Mitriţă şi care a impresionat în acest sezon, când a fost chemat şi la naţionala de seniori.

Gică Hagi spune însă că n-a primit din partea Craiovei nicio ofertă pentru Drăguş şi nici nu crede că se va întâmpla acest lucru, deoarece susţine că ştie ce filosofie are Mihai Rotaru când vine vorba despre transferuri:

”Poveşti de-ale voastre inventate. Poate ştiţi voi mai multe, poate Craiova are relaţii cu voi foarte bune şi v-a zis de intenţie şi nu mi-a zis mie. Nu, nu e nimic, nu avem în momentul de faţă nicio ofertă. Şi, oricum, Drăguş e foarte valoros, nu cred că U Craiova o să îl oferteze, pentru că el costă foarte mult. Şi lui Mihai nu îi place să plătească foarte mult. Am vorbit cu el şi el spune că nu vrea să plătească foarte mult. Adică vrea să cumpere cu bani mai puţini şi să vândă foarte scump, că am văzut că vinde foarte scump. Deci e un comerciant foarte bun. Aşa că nu cred că o să îi facă ofertă lui Drăguş, că e prea scump. Nu cred că îi va face”, a declarat Gică Hagi.

Afla mai multe despre: gica hagidenis dragusu craiovaviitorul 

viewscnt
Articole similare