Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Drama care a unit Italia! FOTO | Mesajul afişat de fanii Atalantei la meciul cu Hapoel

Drama care a unit Italia! FOTO | Mesajul afişat de fanii Atalantei la meciul cu Hapoelgalerie foto

UEFA Europa League

Comentarii

Drama petrecută la începutul acestei săptămâni, când o porţiune a podului Morani din Genova s-a prăbuşit a unit şi lumea fotbalului din Italia.

Fanii Atalantei au afişat un banner de susţinere pentru populaţia oraşului, în urma dramei în care au murit cel puţin 39 de oameni, după ce mai multe maşini au căzut în gol, ca urmare a prăbuşirii podului.

"Toţi alături de Genova!", au scris ultraşii Atalantei cu ocazia partidei cu formaţia lui Gabi Tamaş, Hapoel Haifa.

Italienii s-au califcat în play-off-ul Europa League după ce s-au impus cu 2-0 pe teren propriu şi cu 6-1 la general.



Sampdoria şi Genoa nu joacă în weekend
Liga italiană a anunţat, joi, că partidele Sampdoria – Fiorentina şi Milan – Genoa, care erau programate duminică, la ora 21.30, în prima etapă din Serie A, au fost amânate ca urmare a tragediei de zilele trecute de la Genova.

Forul fotbalistic a aprobat amânarea jocurilor ca urmare a solicitărilor venite din partea cluburilor Genoa şi Sampdoria. Milan şi Fiorentina au fost de acord ca partidele să fie amânate.

Liga va anunţa zilele următoare noile date de disputare a celor două meciuri.

La celelalte meciuri din prima etapă a campionatului Italiei, programate sâmbătă, duminică şi luni, se va ţine un minut de reculegere şi jucătorii vor purta banderole negre.

O porţiune lungă a Podului Morandi de pe autostrada A10, care asigură o legătură între Italia şi Franţa, s-a surpat marţi, la Genova, în timpul unei furtuni, iar zeci de vehicule au căzut în gol de la peste 50 de metri înălţime. Cel mai recent bilanţ arată că cel puţin 39 de oameni au murit, iar printre aceştia se află şi un cetăţean român.


 

Afla mai multe despre: ultrasserie aatalantagenoagenovabannermesajpod 

viewscnt
Articole similare