Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Drama care l-a împiedicat pe Florin Andone să se impună în Premier League: "A fost greu, iar lumea n-a ştiut, că nu a ieşit în presă"

Drama care l-a împiedicat pe Florin Andone să se impună în Premier League: "A fost greu, iar lumea n-a ştiut, că nu a ieşit în presă"
Comentarii

Florin Andone (26 de ani), noul atacant al echipei Galatasaray, a explicat de ce nu a reuşit să se impună în Premier League, la Brighton, club care l-a împrumutat în acest sezon în Turcia.

Andone dezvăluie că, la o zi după transferul în Premier League, a suferit o intervenţie chirurgicală din cauza unei pubalgii, motiv pentru care i-a fost foarte greu să se adapteze la Brighton.

"A fost greu, lumea nu ştia dar eu când am semnat cu Brighton a doua zi am fost operat de pubalgie şi asta nu o ştia nimeni, că nu a ieşit în presă, nu a ieşit nicăieri. Am stat foarte mult timp pe tuşă, am stat aproape trei luni, după am avut rupturi musculare, a fost foarte greu să mă adaptez acolo. Plus că am început cu piciorul stâng, nu am putut să fiu din prima zi cu echipa, iar atacantul care juca pe poziţia mea dădea goluri meci de meci.

Când am avut oportunitatea am încercat să profit de şansele pe care le-am avut şi vă daţi seama că a fost greu pentru mine să nu vin la naţională pentru că a fost un an şi ceva de când nu am mai venit la naţională.

Mi-am dorit foarte mult să revin dar din cauza accidentărilor, că nu am evoluat constant, nu am venit. Acum este un nou început şi sper să fie mai bine", mărturiseşte Florin Andone.

Florin Andone se transferase la Brighton în 2018, atunci când gruparea engleză a plătit şase milioane de euro pentru transferul atacantului de la Deportivo la Coruna. El a marcat 6 goluri în 30 de meciuri pentru formaţia din Premier League, iar la sfârşitul verii a fost împrumutat de Galatasaray, cu opţiune de transfer definitiv, la finalul sezonului.

Florin Andone, în lotul României pentru dubla cu Feroe şi Norvegia

Florin Andone face parte din lotul convocat de Cosmin Contra pentru dubla cu Insulele Feroe şi Norvegia. Vineri, 4 octombrie, selecţionerul reprezentativei României a anunţat lotul final pentru următoarele două jocuri din preliminariile EURO 2020.

  • Insulele Feroe – România, 12 octombrie, ora 19:00 (Tórsvøllur, Torshavn)
  • România – Norvegia, 15 octombrie, ora 21:45 (Arena Naţională, Bucureşti)

Reunirea tricolorilor este programată duminică, 6 octombrie, la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, acolo unde, de la ora 18:30 este programat primul antrenament înaintea “dublei” cu Insulele Feroe şi Norvegia. Şedinţa de pregătire va fi deschisă în totalitate reprezentanţilor mass-media şi suporterilor.

Afla mai multe despre: andone 

viewscnt
Articole similare