Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Drama din spatele lui Joaquín Carmona, deţinătorul unui cont despre atletism foarte urmărit pe Twitter: "Sunt om al străzii, dorm în parc"

Drama din spatele lui Joaquín Carmona, deţinătorul unui cont despre atletism foarte urmărit pe Twitter: "Sunt om al străzii, dorm în parc"

Atletism

Comentarii

Spaniolul Joaquín Carmona (@ Jokin4318) (46 de ani) deţine unul dintre cele mai urmărite conturi despre atletism de pe Twitter, dar nu a cunoscut faima niciodată.

Despre Joaquín Carmona, urmăritorii săi şi spaniolii nu cunoşteau foarte multe până acum. Recent, bărbatul a acordat un interviu pentru El Partidazo de COPE, în care a explicat cum a reuşit să strângă o comunitate importantă pe Twitter despre atletism, deşi trăieşte în condiţii modeste. 

Joaquín Carmona, care are 22.000 de urmăritori pe Twitter, şi-a făcut cunoscut cazul, după ce fanii săi s-au alarmat, întrucât nu mai publicase nimic de pe 15 martie, odată cu starea de urgenţă din Spania: "De obicei, mă duc la bibliotecă, mă documentez şi public un tweet de acolo, folosind acel Wi-fi. Am avut diverse job-uri. Am împărţit pliante, am vândut îngheţată, iar de atletism sunt îndrăgostit din 1983, e sportul meu favorit", a explicat spaniolul despre pasiunea sa. 

"Nu am mai publicat nimic de trei luni, deoarece nu am avut electricitate, iar om al străzii sunt din 2008. Înainte am stat cu chirie şi pe la hosteluri. Anumite circumstanţe m-au adus în această situaţie. Starea de urgenţă a fost concepută pentru cei majoritari, nu şi pentru noi. Am dormit într-un parc, pe saltele, în ultimii şase ani", a mai susţinut Joaquín Carmona.

Acum, cei care i-au făcut cunoscută povestea speră să obţină ajutor financiar pentru Joaquín Carmona, pentru a-i oferi un viitor stabil. 

 

Afla mai multe despre: joaquín carmona 

viewscnt
Articole similare