Experiențe împreună.
You are here:

Dramă în Cehia. Adam Svoboda s-a spânzurat! A fost campion mondial la hochei cu naţionala Cehiei

Dramă în Cehia. Adam Svoboda s-a spânzurat! A fost campion mondial la hochei cu naţionala Cehiei
Comentarii

O nouă tragedie s-a abătut asupra sportului, legendarul jucător de hochei pe gheaţă ceh Adam Svoboda s-a spânzurat la vârsta de 41 de ani.

Marele portar al Cehiei a fost campion mondial în 2005 şi a luat medalia de argint un an mai târziu. Svoboda, care a jucat la mai multe echipe importante din Europa, dar care nu a prins un contract în NHL, se retrăsese din activitate în 2017.
 
Adam Svoboda completează o listă cu sportivi sau foşti sportivi care şi-au pus capăt zilelor în ultima vreme. Pe 24 aprilie 2017, s-a spânzurat Frantisek Rajtoral. Pe 4 mai 2018, Pavel Pergl a decis şi el să-şi încheie conturile cu viaţa. Ultima dramă care a lovit sportul din Cehia a fost moartea lui Josef Sural, într-un accident auto petrecut în Turcia.
 
Cehul care s-a sinucis ieri a jucat la HC Sparta Praga, HC Pardubice, Nurnberg Ice Tigers, Lada Togliatti (Rusia), Timra IK (Suedia), HC Slavia Praga, Avangard Omsk, HC Plzen, HC Hradec Kralove, Beibarys Atyrau (Kazahstan).

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe