Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Drama lui Silva! Spaniolul lui City a dezvăluit motivul pentru care a ratat mai multe meciuri în ultimul timp: "Se luptă în fiecare zi pentru viaţă!"

Drama lui Silva! Spaniolul lui City a dezvăluit motivul pentru care a ratat mai multe meciuri în ultimul timp: "Se luptă în fiecare zi pentru viaţă!"

Premier League

Comentarii

După mai multe săptămâni în care s-a speculat pe seama problemelor întâmpinate de David Silva, care au făcut ca jucătorul spaniol să rateze mai multe meciuri ale lui Manchester City, mijlocaşul a dat un comunicat de presă în care şi-a clarificat situaţia.

În finalul lui decembrie Pep Guardiola preciza că Silva va fi învoit atât cât va avea nevoie pentru a-şi rezolva problemele din viaţa personală, fără să ofere alte detalii.

Revenit la echipe pentru meciul cu Watford, câştigat de City cu 3-1, David Silva a emis un comunicat de presă pentru a pune punct speculaţiilor. Mijlocaşul a dezvăluit că soţia sa a născut prematur, iar viaţa fiului său este pusă în pericol.

"Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru dragostea şi urările de bine primite în ultimele săptămâni, mai ales colegilor mei, managerului şi tuturor celor de la club care au înţeles situaţia. Vreau să va dezvălui naşterea fiului meu, Mateo, cel care s-a născut extrem de prematur şi luptă în fiecare zi cu ajutorul unei echipe medicale" a scris David Silva pe Twitter.


 

Afla mai multe despre: david silvamanchester cityfiu silva 

viewscnt
Articole similare