Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Drama neştiută prin care a trecut Claudiu Keşeru: ”Plângeam în fiecare seară în camera mea din cantonament. Dar aş face-o din nou”

Drama neştiută prin care a trecut Claudiu Keşeru: ”Plângeam în fiecare seară în camera mea din cantonament. Dar aş face-o din nou”

Stranieri

Comentarii

Claudiu Keşeru a povestit pentru site-ul oficial al lui FC Nantes cât de greu i-a fost să se transfere în Franţa la doar 17 ani şi ce dramă a trăit atunci. Atacantul de 33 de ani spune însă că ar fi putut să aibă performanţe mai bune la FC Nantes, dacă ar fi fost mai matur.

Claudiu Keşeru s-a transferat în străinătate încă de când era doar un adolescent. În 2003, când avea doar 17 ani, atacant român a fost cumpărat de FC Nantes de la Bihor Oradea. La echipa franceză juca atunci Viorel Moldovan, care era unul dintre cei mai importanţi jucători din campionatul Franţei. În plus, FC Nantes trecea printr-o perioadă bună şi era echipă de vârful clasamentului.
Keşeru a avut un impact puternic la echipa de tineret, unde a înscris gol după gol, însă pasul la seniori n-a fost aşa spectaculos. A avut în total 97 de apariţii, timp în care a marcat 16 goluri. Acum, la aproape 17 ani distanţă, Claudiu Keşeru spune că ar fi putut reuşi mai multe, dar pune totul pe seama lipsei de maturitate:
”Să fiu sincer, n-o să regret nimic din ceea ce aş fi putut să fac în viaţa mea. Dar, desigur, aş fi putut să dau mai mult în perioada petrecută la acest club minunat, care este FC Nantes. Pe de altă parte, toate prostiile pe care le-aş fi putut face când eram tânăr ar fi putut să mă ajute să mă maturizez şi să-mi ating potenţialul sportiv când eram mai tânăr”, a povestit Claudiu Keşeru pentru site-ul oficial al lui FC Nantes.

Drama prin care a trecut Keşeru în momentul transferului la Nantes

Atacantul român recunoaşte că transferul în străinătate a avut asupra lui un puternic impact emoţional. Keşeru susţine că plecarea din sânul familiei a fost un şoc pentru el şi că a plâns multe nopţi la rând, înainte să se adapteze la noul mediu:
”Dacă aş avea de ales să-mi părăsesc familia de tânăr, aş face-o din nou cu ochii închişi. Chiar dacă am petrecut multe nopţi plângând în camera mea din cantonament, timp de două sau trei luni. Aceste momente sunt unice şi m-au ajutat să-mi construiesc caracterul. Am venit aici (n.r. la FC Nantes) ca un copil şi am plecat ca un bărbat, pregătit să înfrunt viaţa şi responsabilităţile”, a mai spus Keşeru. 

Afla mai multe despre: keseru 

viewscnt
Articole similare