Experiențe împreună.
You are here:

Drama omului care a jucat 12 ani la Arsenal şi în naţionala Angliei! "Am pierdut total controlul!" Cum şi-a făcut praf toată averea

Drama omului care a jucat 12 ani la Arsenal şi în naţionala Angliei! "Am pierdut total controlul!" Cum şi-a făcut praf toată avereagalerie foto

Campionate

Comentarii

De două ori campion cu Arsenal, în 1989 şi 1991, şi selecţionat de 21 de ori în naţionala Angliei, Paul Merson (50 de ani) este un nume mare al fotbalului britanic, iar în prezent lucrează ca analist TV.

Fostul atacant a vorbit într-un documentar difuzat de ITV despre gravele sale probleme cu jocurile de noroc şi a dezvăluit că a căzut din nou pradă viciului care l-a adus la un pas de dezastru în anii '90.

Atunci, Merson şi-a făcut praf întreaga avere, cheltuind aproape 9 milioane de euro pe băutură, droguri şi jocuri de noroc. Tot acesta a fost motivul pentru care a divorţat de prima soţie în 1996, iar acum Merson recunoaşte sincer că se confruntă cu probleme similare.

"Am probleme în viaţă în acest moment, mi-e extrem de greu! Mă scufund într-o groapă din care nu pot ieşi! Este cea mai puternică dependenţă din lume (n.r. de jocurile de noroc)", a povestit Paul Merson în documentarul difuzat recent, acesat fiind ulterior asatlat cu mesaje de susţinere.

Paria pe fotbal, baschet, snooker şi cricket

Merson îşi revenise în ultimii ani şi a început să câştige din nou sume importante lucrând ca analist TV pentru postul care transmite Premier League. Odată cu banii, au revenit însă şi problemele avute în anii '90.

"Este epuizant. Te seacă mental şi tot ce faci e să te gândeşti de unde să faci rost de bani pentru asta! Este... e pur şi simplu ca dependenţa de droguri! Exact aşa. Dar la droguri nu ai cum să cheltuieşti atâţia bani. E imposibil!

Acum merg din nou la întâlniri (AA). O fac de nouă săptămâni şi viaţa mea e mai bună!

Sincer să fiu, am din nou probleme cu pariurile. Mi-e foarte greu, am revenit practic unde eram cu ani în urmă"
, a povestit Merson pentru ITV.

  • Paul Merson a jucat pentru Arsenal între 1985 şi 1997 şi a strâns 327 de meciuri şi 78 de goluri în campionatul Angliei. Şi-a continuat cariera până în 2006, când s-a retras de la Walsall.

21 de selecţii şi 3 goluri a strâns Paul Merson pentru naţionala Angliei, cu care a jucat la Euro 1992 şi CM 1998, unde britanicii au fost în grupă cu România;

viewscnt
Articole similare