Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Drama trăită de Eric chiar înainte să devină cel mai bun marcator străin din Liga 1: "Mi-am pierdut tatăl în urmă cu câteva zile şi i-am dedicat acest gol"

Drama trăită de Eric chiar înainte să devină cel mai bun marcator străin din Liga 1: "Mi-am pierdut tatăl în urmă cu câteva zile şi i-am dedicat acest gol"

Fotbal intern

Comentarii

Eric De Olievira a dezvăluit în direct la televizor că şi-a pierdut tatăl cu doar câteva zile înainte să devină cel mai bun marcator străin din Liga 1.

Eric a marcat golul cu numărul 66 în Liga 1, depăşindu-l astfel pe alt brazilian, Wesley, în înfrângerea celor de la FC Voluntari, 1-2, împotriva lui Hermannstadt. Golul i l-a dedicat tatălui său, care a decedat cu doar câteva zile înainte. 

"Eu mi-am pierdut tatăl în urmă cu câteva zile şi i-am dedicat acest gol. Am trăit departe de el, dar din 2014 am luat legătura şi am vrut să-i arăt ce copil avea. Am încercat să ţinem cât mai mult legătura şi din păcate nu am ajuns acasă să-l văd înainte să moară. A fost totuşi tatăl meu, omul care m-a adus pe această lume, alături de mama. Eu când am crescut aveam ceva în mine, o vorbă: spuneam că vreau să fiu tatăl pe care nu l-am avut. Nu mi-au lipsit banii sau altceva, dar aş fi vrut să mă vadă jucând. Asta m-a făcut să mă maturizez mult mai repede. Eu am vrut să-i demonstrez copilului meu că sunt un tată bun. Din păcate nu am apucat să-mi iau la revedere de la el (n.red - de la tatăl său), dar încerc să ţin minte doar momentele frumoase", a declarat Eric, în cadrul emisiunii Geaninei Iacob, Look Sport Live.

Chiar dacă se află în acest moment la FC Voluntari, Eric şi-a exprimat dorinţa de a se retrage de acolo de unde a început, în România, de la Gaz Metan Mediaş. Brazilianul a jucat pentru Mediaş între 2007-2011, 2012-2013 şi 2016-2017. 

Afla mai multe despre: eric de oliveira 

viewscnt
Articole similare