Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Drama trăită de familia unui fotbalist din Liga 1. Nepoţelul lui Bogdan Rusu are nevoie de 60.000 de euro ca să supravieţuiască

Drama trăită de familia unui fotbalist din Liga 1. Nepoţelul lui Bogdan Rusu are nevoie de 60.000 de euro ca să supravieţuiascăgalerie foto

Diverse

Comentarii

Vlad Andrei Pascaru este nepotul fotbalistului Bogdan Rusu. Din păcate, micuţul a fost depistat cu o boală nemiloasă. Are nevoie de 60.000 de euro ca să supravieţuiască.

Bogdan Rusu este un nume cunoscut pentru iubitorii fotbalului din ţara noastră. Fotbalistul în vârstă de 29 de ani este sub contract cu FC Hermannstadt, dar evoluează sub formă de împrumut la divizionara secundă, Petrolul Ploieşti.

Nepoţelul său, Vlad Andrei Pascaru şi familia acestuia, traversează o situaţie fără ieşire. Micuţul suferă de Leucemie acută mieloblastică de tip M6, eritroblastică, iar în România, copilul a primit doar zece la sută şanse de supravieţuire: ”La Spitalul Marie Curie, l-au diagnosticat cu mononucleoză infecţioasă, dar anemia extrem de severă depistată ulterior la Spitalul Victor Babeş a făcut ca băieţelul nostru să ajungă pacient la Fundeni. Aici, i-au făcut două puncţii ale căror rezultate au fost extrem de diferite de la o zi la alta semn că boala avansa rapid. În România, copilul nostru a primit doar zece la sută şanse de supravieţuire”, povesteşte Alexandru-Cristian Pascaru (37 de ani), tatăl băieţelului.

În urma unor tratamente efectuate la Koc Universitesi Hastanesi, o clinică din Istanbul, Vlăduţ şi-a revenit şi a ajuns în cea de-a treia etapă de tratament chimioterapeutic, din cele 14. ”Corpul a răspuns la tratament, dovadă fiind scăderea procentului de măduvă afectată de la 25 la sută, la doar doi la sută. Însă nu ne este uşor să-l ţinem acolo. Medicii au estimat că viitoarele costuri vor ajunge la aproximativ 60.000 de euro, doar pentru tratamentul de bază. Fără alte investigaţii, cazare sau masă. Orice sumă, cât de mică, ne este de mare ajutor ca să putem continua tratamentul. Dacă ne oprim acum, putem pierde totul”, este apelul lui Alexandru-Cristian Pascaru, tatăl lui Vlăduţ către cei care pot contribui la strângerea celor 60.000 de euro.

Cei care doresc să îl ajute pe Vlad-Andrei, o pot face donând 2 euro prin SMS la numărul 8828 cu textul «VLAD-ANDREI».

Donează prin sms, online, prin PayPal sau transfer sau redirecţionează 2 % din impozitul pe venit către Fundaţia Ringier. Detalii pe www.ajutacopiii.ro  * Suma alocată cauzei este de 2 euro şi banii se reţin o singură dată. Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele Digi Mobil, Orange şi Telekom, pentru cartelele preplătite, TVA a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.
 

Afla mai multe despre: bogdan rusu 

viewscnt
Articole similare