Experiențe împreună.
You are here:

Drama trăită de o fostă campioană mondială la atletism după ce a anunţat că încă este virgină: ”A fost o greşeală”

Drama trăită de o fostă campioană mondială la atletism după ce a anunţat că încă este virgină: ”A fost o greşeală”galerie foto

Diverse

Comentarii

Lolo Jones, fostă campioană mondială la 100 de metri garduri, spune că a avut mari probleme în viaţa personală după ce a declarat public că vrea să-şi păstreze virginitatea până la căsătorie.

În vârstă de 37 de ani, Lolo Jones a reuşit să câştige aurul la 100 de metri garduri şi a participat la Jocurile Olimpice din 2008 şi 2012. În 2014, a participat la proba de bob a Jocurilor Olimpice de Iarnă. Însă în viaţa privată nu are prea mult succes. Totul a pornit de la o declaraţie pe care a făcut-o pentru HBO în 2012. Atunci, nu era căsătorită şi a spus că-şi păstrează virginitatea până când îşi găseşte un soţ.

Necăsătorită este şi acum şi susţine că acea afirmaţie i-a adus numai probleme, deoarece bărbaţii au început să o ocolească: ”A fost o greşeală. Mi-a omorât după aia orice întâlnire. N-am mai avut nicio şansă. Măcar înainte aveam o şansă”, se plânge Lolo Jones.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!
 
Motivul pentru care Lolo Jones a ales să rămână virgină până la căsătorie ţine de credinţa sa creştină: ”Nu ştiu de ce Dumnezeu nu mi-a dat un soţ. Un alt motiv pentru care probabil sunt singură este că nu am făcut niciodată sex şi băieţii nu vor să aştepte după fete”, mai spune Lolo Jones.

viewscnt
Articole similare
L-a ajutat sa iasa din inchisoare dupa 23 de ani si s-a maritat cu el. Povestea fascinanta a unei...