Experiențe împreună.
You are here:

Drama trăită la 14 ani de celebra luptătoare din UFC, Paige VanZant: "Pe interior eram moartă"

Drama trăită la 14 ani de celebra luptătoare din UFC, Paige VanZant: "Pe interior eram moartă"galerie foto

Diverse

Comentarii

Paige VanZant şi-a făcut debutul în UFC în 2014 şi a devenit faimoasă în ultimii ani, dar în trecut a trăit o dramă care a adus-o în punctul sinuciderii.

Luptătoarea din UFC e faimoasă şi pentru apariţiile din show-urile „Dancing with the Stars” şi „Chopped”, câştigând chiar concursul culinar. Deşi a reuşit să până la 26 de ani, Paige VanZant a recunoscut că a fost victima unui viol în grup, la doar 14 ani!

Sportiva a susţinut că a fost abuzată verbal de ceilalţi colegi în liceu, pentru pasiunea sa în privinţa artelor. Despre cea mai mare dramă a vieţii a avut curajul să vorbească abia în 2018, în autobiografia sa, „Rise: Surviving the Fight of My Life”.

GALERIE FOTO CU PAIGE VANZANT

Paige VanZant a revenit asupra violului în grup recent şi a dat câteva detalii înfiorătoare: „M-au împins din stânga în dreapta, mi-au schimbat poziţia corpului. Nu m-am putut împotrivi, membrele îmi erau împietrite, în creier simţeam ca o ceaţă groasă. Eram trează şi conştientă de ce se întâmplă, dar pe interior eram moartă. Nu puteam face nimic pentru a opri ce mi se întâmpla. Nu am mai avut voce şi singura posibilitate a fost de a mă supune şi de a mă ruga să se termine mai repede”, a susţinut luptătoarea, conform Dailystar.co.uk.

“Am vrut să mă sinucid, nu vedeam altă cale de scăpare. Nici măcar nu aveam cui să-i spun”, a mai povestit Paige VanZant. Totuşi, la 15 ani s-a mutat în Nevada şi a început antrenamentele de MMA, iar în 2013 a fost printre cele 11 femei care au semnat cu UFC.

GALERIE FOTO CU PAIGE VANZANT

viewscnt
Articole similare
Turcii, datori la Gica Hagi. Ce suma trebuie sa primeasca patronul de la FC Viitorul